2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست
من وقتی فروشنده داره حساب می کنه دعا می کنم با پولم جور دربیاد ضایع نشم چند وقت پیش رفتم ادویه جات خ ...

اره بخدا منم همینم همش به شوهرم میگم نکنه پول رو کارتت نباشه ابرومون بره 😥

خوب اقلام ضروری میگیرم،الکی انواع اقسام فلان چیز نمیگیرم،

بچه داری؟؟ماهم خرج الکی نداریم اقلام بیخودم نمیگیریم یه املت ساده۱۵تومن میشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٩٥١قسط ميدم بابت خريد خونه... خونه اي كه واسه خودم رهن كردم ٥٠رهن دادم ماهي ٤٠٠تومان  شار ژ&n ...

۶۰۰ پول بنزین زیاد نیست

ماشین دوستم مصرف بنزینش بالاست بیرون شهرم میره تا سوپرم میخواد بره با ماشین میره ۶۰۰ نمیشه

مگه اسنپ کار میکنی؟

عه توام؟؟؟منم با یه نینی و قسط ۱۴۰۰حقوق همسرم.اونم اگ کار باشه ک دو سه ماه تو سال بی کاره.....

اره بخدا منم

یه حقوق کارگری

با یه بچه کوچیک و همچنین یه بچه مریض 😞😞😞

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
به خدا اینجوری نیس من شوهرم ماهی کم کم ۱۵ تومن دامدشه مستاجریم ۳ نفرهم هستیم ۴ تومنش رو فقط میخوریم ...

خوب عزیزم بهتر نیست یکم صرفه جویی کنید تابتونید از مستاجری خلاص بشین

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
عزیزم قد من ۱۶۰ هستش سبزه هستم.تازه یه عالمه شکمم دارم .شوهرمم نه دکتر نه خلبان 😊 مادر شوهرم خیلی ...

دقیقا اول امضامو خوندی و جملاتمو بر عکس کردی تحویلم دادی و گفتی من اینجوریم حالا بماند این من میگم اکثر پس همیشه یکی دو مورد استثنا هست 😊

و دیگر هیچ...

مگه شما کجا زندگی میکنیم  من تو قم هستم  ماست متوسط ۵/۵خرما ۱۲پنیرم ۷/۵میخرم

عزیزم ماست دبه ای کم چرب یوگو ماست میهن ۱۰ روز پیش گرفتم ۱۳.۵

پرچرب گرون تره

پنیر ۷.۵ لابد ۳۰۰ گرمی

پنیر لاکتیکی قیمتش واسه مغازه دار ۱۳ تومن در میاد

من امشب یه خمیر دندون گرفتم ۱۶تومن😑دقیقا دوتا سیخ جگر واسه بچم گرفتیم بیست هزارتومن😑

اره والا کار از قناعت گذشته شوهر منم امروز یه بسته ژیلت معمولی خرید با یه خمیر دندون شده بود ۳۲ هزار تومن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
۶۰۰ پول بنزین زیاد نیست ماشین دوستم مصرف بنزینش بالاست بیرون شهرم میره تا سوپرم میخواد بره با ماشین ...

گفتم محل كارم فاصله داره و اينكه مصرف سوختم بالاست ٢ساعت رفت ٢ساعت برگشت 

كارم اجرا هست گاها از روستا تا شهر بابت كارگرو مشغله روزي چندبارم ميرمو ميام املم و كارم تا چالوس