هلن321 مدیر عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 90 عنوان میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی | مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست ی مرده از صدا و سیما اومده بود میگف میزان مصرف تون در ماه چقد میشه من گفتم سه تومان به بالا کلی تعجب کرد گف حتماً 6 تا بچه دارین خخخ😜در صورتی که یکتا دونه بیشتر ندارم بنظرتون زیادی خرچ میکنم؟ 1397/10/09 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13731373 عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 801 من وقتی فروشنده داره حساب می کنه دعا می کنم با پولم جور دربیاد ضایع نشم چند وقت پیش رفتم ادویه جات خ ... اره بخدا منم همینم همش به شوهرم میگم نکنه پول رو کارتت نباشه ابرومون بره 😥
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 خوب اقلام ضروری میگیرم،الکی انواع اقسام فلان چیز نمیگیرم، بچه داری؟؟ماهم خرج الکی نداریم اقلام بیخودم نمیگیریم یه املت ساده۱۵تومن میشه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
گيتي عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 2569 عزیزم 600بنزین زیاد نیست؟ من خونم شهر ديگه اي هست مسير كارم طولانيه هر روز ٢ساعتي ميرم و ميام شهرستانم بدون ترافيك و اينكه ماشينم كم مصرف نيست
نی_نی_سایت_متاسفم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1208 ٩٥١قسط ميدم بابت خريد خونه... خونه اي كه واسه خودم رهن كردم ٥٠رهن دادم ماهي ٤٠٠تومان شار ژ&n ... ۶۰۰ پول بنزین زیاد نیستماشین دوستم مصرف بنزینش بالاست بیرون شهرم میره تا سوپرم میخواد بره با ماشین میره ۶۰۰ نمیشهمگه اسنپ کار میکنی؟
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 عه توام؟؟؟منم با یه نینی و قسط ۱۴۰۰حقوق همسرم.اونم اگ کار باشه ک دو سه ماه تو سال بی کاره..... اره بخدا منمیه حقوق کارگریبا یه بچه کوچیک و همچنین یه بچه مریض 😞😞😞 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
eshgheaghamon عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1125 به خدا اینجوری نیس من شوهرم ماهی کم کم ۱۵ تومن دامدشه مستاجریم ۳ نفرهم هستیم ۴ تومنش رو فقط میخوریم ... خوب عزیزم بهتر نیست یکم صرفه جویی کنید تابتونید از مستاجری خلاص بشین کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
banooyekourd عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 29017 عزیزم قد من ۱۶۰ هستش سبزه هستم.تازه یه عالمه شکمم دارم .شوهرمم نه دکتر نه خلبان 😊 مادر شوهرم خیلی ... دقیقا اول امضامو خوندی و جملاتمو بر عکس کردی تحویلم دادی و گفتی من اینجوریم حالا بماند این من میگم اکثر پس همیشه یکی دو مورد استثنا هست 😊 و دیگر هیچ...
روژان_مامان_میشه عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 امروز سوپري خرما اورد ١٩ تومن تخمً مرغ يه شونه ٢٢ امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
فرفری_موی_غزل_سازمنی عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 150 من امشب یه خمیر دندون گرفتم ۱۶تومن😑دقیقا دوتا سیخ جگر واسه بچم گرفتیم بیست هزارتومن😑 خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
نی_نی_سایت_متاسفم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1208 مگه شما کجا زندگی میکنیم من تو قم هستم ماست متوسط ۵/۵خرما ۱۲پنیرم ۷/۵میخرم عزیزم ماست دبه ای کم چرب یوگو ماست میهن ۱۰ روز پیش گرفتم ۱۳.۵پرچرب گرون ترهپنیر ۷.۵ لابد ۳۰۰ گرمیپنیر لاکتیکی قیمتش واسه مغازه دار ۱۳ تومن در میاد
حاجیه_خانمی عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1115 بستگی داره کدوم شهری مستاجری یا مالکو....اینجوری نمیشه قضاوت کزد کمتر از آهو که نیستم میشه ضامنم بشی؟
زرشکپلو عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 13274 خداباعث وبانیشو لعنت کنه...حق مردم مااینجوری زندگی کردن نیس یه
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6867 من امشب یه خمیر دندون گرفتم ۱۶تومن😑دقیقا دوتا سیخ جگر واسه بچم گرفتیم بیست هزارتومن😑 اره والا کار از قناعت گذشته شوهر منم امروز یه بسته ژیلت معمولی خرید با یه خمیر دندون شده بود ۳۲ هزار تومن خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
گيتي عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 2569 ۶۰۰ پول بنزین زیاد نیست ماشین دوستم مصرف بنزینش بالاست بیرون شهرم میره تا سوپرم میخواد بره با ماشین ... گفتم محل كارم فاصله داره و اينكه مصرف سوختم بالاست ٢ساعت رفت ٢ساعت برگشت كارم اجرا هست گاها از روستا تا شهر بابت كارگرو مشغله روزي چندبارم ميرمو ميام املم و كارم تا چالوس
نی_نی_سایت_متاسفم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1208 بیا اینم گرون شد من بخاطر بچه هام خریدم۲۵ امروز بازار بودم دیدم ۳۰ تومنمن کشمش مصرف ندارم اما مویز میخورم اونم کیلویی ۹۰ تومن😑