منم 18سالمه..همیشه دوسه ماه ی بار میشم تنبلی دارم..میترسم واسه بارداری
یعنی رفتی دکتر گفت تنبلی داری؟من خواهرم و خاله هام و مامانجونام و اینا همه تنبلی داشتن و بیماری رحم اینا منم واسه ایندم میترسم خیلی...اخه چون بکارتم داریم نمیشه بریم معاینه اینا که
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
اره شنیدم.متاسفانه چون هورمون زنانه داره چاق میکنه😭
نه عزیزم چاق نمیکنه تازه من میخوردم جمع شده بود بدنم😊حالا اگه چاقم بکنه رحمت محم تره
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
تنبلی از معاینه تشخیص نمیدن از سونو معلوم میشه..من والا هیچ کدوم از فامیلامون ندارن منم بدبخت فقط دا ...
ایشالا خوب میشه ولی رازیانرو امتحانش کن
اره شنیدم.متاسفانه چون هورمون زنانه داره چاق میکنه😭
واقعا؟؟؟😒خیر سرم مثلا رژیم گرفتم،ولی به نظرم امتحان کن بخور کنارش چای سبز هم بخور که خنثی کنه خخخ البته این از اکتشافات خودمه هر گونه کپی برداری دزدی محسوب میشود به جز با ذکر منبع😁چی گفتم 😑
غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️