2777
2789
عنوان

ای خدا چکار کنم😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سه ماه يكبار پريود ميشدم يه ماه كامل صبحا تخم كتانو با شير قاطي كن ناشتا بخور بعد درس شدم حاملع ...

تخم کتانو اسیاب کردی؟

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
اره اسيابش كن تابه رو بزار داغ داغ شه رو اتيش بعد خاموش كن بريز توش با همون داغي تفت بده 

مطمئنی تاثیر اون بوده؟

دمنوش رازیانه بوخور منم 2 ماه یا 3 ماه فاصله مینداخت بین پریودیام تا شروع کردم به خوردن رازیانه حدود یکماه اوکی شده...الان دقیقا سر 25 تا 30 روز پریود میشم...فقط تو خود دوران پریودی نخور خونریزی شدید میشه

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
دمنوش رازیانه بوخور منم 2 ماه یا 3 ماه فاصله مینداخت بین پریودیام تا شروع کردم به خوردن رازیانه حدود ...

بچه داری؟

بچه داری؟

نه بابا من هنوز عقدم نکردم😐18 سالمه عزیزم من از وقتی پریود شدم تا چندوقت پیش که شروع کردم به دمنوش خوردن دوماه یا 3 ماه تاخیر داشتم و سونوگرافیم مامانم بردنم هیچ موردی نداشتم حتی تنبلی تخمدان

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
مطمئنی تاثیر اون بوده؟

اره بخدا از خيليا شنيدم كه بعد خوردن اون بچه دار شدن منم يكمي تنبلي ميكردم بعد دوسال دل و زدم به دريا يه ماه خوردم بعد يه ماه پريود شدم با درد شديم سه روز فقط خوابيدم  بعد اون پريودم حاملع شدم

نه بابا من هنوز عقدم نکردم😐18 سالمه عزیزم من از وقتی پریود شدم تا چندوقت پیش که شروع کردم به دمنوش ...

منم 18سالمه..همیشه دوسه ماه ی بار میشم تنبلی دارم..میترسم واسه بارداری

تو یه تاپیکی یه کاربر میگفت رازیانه خیییلی تو تنظیم هورمون های زنانه تاثیر داره . من خودم از امشب شروع کردم هر روز یه فنجون بخورم شماهم امتحان کن ...البته خودمم سرچ کردم خواصش خیییلی زیاده انگار یه گیاه مخصوص خانوما..

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️