2777
2789
عنوان

معرفی بیمارستان دولتی برای زایمان

179 بازدید | 13 پست

خانم خوشگلا میتونین بیمارستان دولتی که تامین اجتماعی رو قبول کنن معرفی کنین  که در دوره ی بارداری هم اونجا تحت نظر پزشکشون باشم.هتوز اقدام نکردم ولی بچه ی اولم معلوله.میخوام پزشکم خوب باشه فلوشیب پروناتال (جنین شناسی)

ولی متاسفانه اوضاع مالیمون اونقدر خوب نیست که یه بتونم برم مطب یه همچین پزشکی.در حد متخصص میتونم هزینه کنم ولی میترسم از بارداریه قبلم.پیشنهادی دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو بیمارستان امام خمینی  پیش دکتر حنطوشش زاده و قطبی زاده هر دوشون برای بارداری پرخطرن. و جنین شناسن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من شنیدم که بیمارستان میلاد زایمان رایگانه نمیدونم بازم دقیقا 🤔🤔دکتراش هم همه متخصص هستن فقط زیر ۴ ماه باید بری تشکیل پرونده بدی هر ماه هم ویزیت میشی توسط متخصص.ازمایشات و سونو ها هم مینویسن برات کلی غربالگری هارو باید بری جای دیگه انگار ندارن.نوبت هم تلفنی صبح زود یا اینترنتی بگیر..البته من اونجا زایمان نکردم🤗🤗

شماباردارشدیدبنظرمن بعدازسونوغربالگری ازمایش بعدش رانریدوبریدامینوسنتزمستقیم که خیالت راحت بشه 

برام هفته ی هشتم نمونه برداریه پرزهای جنینی نوشتن ولی بازم میگم یه پزشکی باشه سردربیاره