2777
2789

خانما من دو دوره لتروزول خوردم و هر بار فولیکول خوب داشتم ماه اول یه دونه ۲۰ ماه دوم سه تا فولیکول دوتا ۲۱ و یه دونه ۲۰ داشتم ولی باردار نشدم برای این ماه برام کلومفین نوشتن بنظرتون میشه از اون جواب نگرفتم از این بگیرم؟در ضمن ازمایشامونم نرماله هم من هم شوهرم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

شاید کیفیتش خوب نبوده.. . یا زمان نزدیکی ب موقع نبوده

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لتروزول بهتر از کلومفینه،چون کلومفین تخمک های متعدد اما با کیفیت پایین تولید میکنه اما لتروزول یه دونه و با کیفیت تولید میکنه،من با کلومیفن جواب نگرفتم با لتروزول خداروشکر جواب گرفتم

شاید کیفیتش خوب نبوده.. . یا زمان نزدیکی ب موقع نبوده

نمیدونم الان برای این ماه کلومفین با دوتا هاش ام جی داده

نزدیکیمم ماهای قبل ۲۴ ساعت بعد از آمپول hcg بود ولی بازم نشد

لتروزول بهتر از کلومفینه،چون کلومفین تخمک های متعدد اما با کیفیت پایین تولید میکنه اما لتروزول یه دو ...

من با لتروزول جواب نگرفتم این ماه کلومفین نوشته😭😭😭

چند دوره کلومفین مصرف کردی؟

نمیدونم الان برای این ماه کلومفین با دوتا هاش ام جی داده نزدیکیمم ماهای قبل ۲۴ ساعت بعد از آمپول hc ...

سخت نگیر عزیزم هرموقع خدا بخاد میشه

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 

منم ماه قبل با لتروزول جواب نگرفتم این ماه دارم کلومیفن میخورم . فولیکولات عالیه مطمئن باش میشی. 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم ماه قبل با لتروزول جواب نگرفتم این ماه دارم کلومیفن میخورم . فولیکولات عالیه مطمئن باش میشی.&nbs ...

فقط یه دوره لتروزول خوردی؟من خیلی برام عجیبه چرا باردار نمیشم میگم حتما فولی هام پوچن وگرنه سایزشون که خیلی خوبه

من با لتروزول جواب نگرفتم این ماه کلومفین نوشته😭😭😭 چند دوره کلومفین مصرف کردی؟

من یه دوره کلومفین شبی دوتا و ده تا آمپول هاش ام جی مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم،یه دوره لتروزول مصرف کردم همراه با ورزش شدید و رژیم غذایی،خداروشکر نتیجه گرفتم،من از ورزش معجزه دیدم

من یه دوره کلومفین شبی دوتا و ده تا آمپول هاش ام جی مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم،یه دوره لتروزول مصرف ...

اون دوره که کلومفین خوردی فولیکولات چند بودن؟

منم کم تحرکم بنظرم منم باید ورزش کنم

فقط یه دوره لتروزول خوردی؟من خیلی برام عجیبه چرا باردار نمیشم میگم حتما فولی هام پوچن وگرنه سایزشون ...

فولیکول پوچم مگه هست😑 اخه با وجود سالم بودن دو طرف بازم با هر بار اقدام احتمال بارداری ۲۵ درصد هستش 

آره یه دوره خوندم . کلومیفن قوی تره آره؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
فولیکول پوچم مگه هست😑 اخه با وجود سالم بودن دو طرف بازم با هر بار اقدام احتمال بارداری ۲۵ درصد هستش ...

نمیدونم کدوم قوی تره

آره احتمال داره فولیکولها تخمک نداشته باشن

اون دوره که کلومفین خوردی فولیکولات چند بودن؟ منم کم تحرکم بنظرم منم باید ورزش کنم

اول که کلومیفن خوردم شبی دوتا بعدش رفتم سونو گفت فولیکولات خیلی ریزن باید بهت آمپول بدم،شیش تا آمپول داد گفت سه روز پشت هم روزی دوتا بزن بعدش بیا سونو،تزریق کردم رفتم سونو گفت فقط یه دونه فولی سیزده داری،فک کن دیگه چقدر تنبلی تخمدان داشتم،بعدش دوباره چهارتا دیگه داد گفت بزنبیا سسونو،منم دوباره روزی دوتا زدم رفتم سونو یه دونه فولی ۱۹،داشتم،هیچ تحرک و ورزشی هم نداشتم اون ماه،عزیزم ورزش کن،این آمپولا پدر آدمو در میارن،فقط ورزشای هوازی و شکمی انجام بده