2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خواستم بدم از اول دکترش نذاشت دخترم بعد از ۴ماهه خیلی گریهمیکرد باباش بهش داد اونم ولش نمیکرد همش دهنش بود بعد از یک ماه انداختش کنار دیگه دهنش نگرفت دکترش میگفت ندی بهتره چپن میگفت تو شکل گیری دندوناش خیلی تاثیر داره
من از 2 ماهگی دادم. الان یه هفته است تقریبا. خیلی خوبه. فقط رعایت تمیزی و بهداشت خیلی مهمه.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
از نوزادی دادم ولی خیلی خیلی پشیمون شدم و برای دختر دومم این کار نکردم چون به سختی دختر أولم از پستونک گرفتم چه شبهای که منو پدرش تا نصف شب تو خیابون نموندیم که خانم بخوابه و فراموش کنه واقعن نصیحت نمیکنم بهت که به بچت پستونک بدّی
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
من از نوزادی دادم بهش...ولی باید حواست باشه عادت نکنه...من مواقع خاصی بهش میدم...مثلا وقتی بخوام لباسشو عوض کنم گریه میکنه...وقت سکسکه...وقتی بخوام برم یه چیزی بیارم واسش بخوام تا میرمو میام گریه نکنه
و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار ابی دریای بیکران باشد...چه فکر نازک غمناکی
منم به پسرم یکماه بود دادم 9ماهگی هم خودش ترک کرد برای من که خیلی خوب بود شبها راحت وزود میخوابید تا اون موقع هم دندونی در کار نبود
خدا....... حتی کمتر از همین ثانیه فرج بابای غریبمون رو برسون امممممممین
بله نذار خیلی بهش عادت کنه. یعنی از صبح تا شب یا شب تا صبح نذار تو دهنش باشه. فقط وقتی مجبوری ساکتش کنی. در ضمن من تجربه ای که رو بچه اولم داشتم این بود که سریع ازش گرفتمش. یعنی بعد از خوب شدن دل دردها و بد آرومی های نوزادیش. حدود 6 ماهگی فکر کنم گرفتم ازش. اصلا هم اذیت نشدم.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
من به پسرم پستونک دادم. چون کولیک داشت و خیلی خوب بود. تا ۶ ماه هر وقت بهش بدی مشکلی نیست ولی بعد اون فقط موقع خواب . الان ۱۶ ماهشه ولی من که راضی بودم خیلی

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!