2777
2789

بستگی ب سنت داره واکسن کزاز رو ده سال ی بار باید. بزنی 

تو دبیزستان زدیمش

دکترت گفته باید بزنی ؟

ب من گف نیاز نیس چون هنوز ده سال نشده از اخرین واکسنم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید واکسن زد؟من اوایل بارداری رفتم بهداشت،بهم گفتن واکسن نیاز نداری،اصلا نفهمیدم واکسن چی..

ببین سرخک و ابله مرغون گرفتی؟

من سرخک نگرفتم ولی واکسنشو بچگی زدم دیگه نیاز نیس بزنم 

بعد کزازم ک ده سال ی بار میزنیم 

دبیرستان15 بودیم تا 25 سالگی نیاز نیس 

تو ازمایشات نشون میده اگر لازم باشه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
بستگی ب سنت داره واکسن کزاز رو ده سال ی بار باید. بزنی  تو دبیزستان زدیمش دکترت گفته باید بزن ...

ده سال گذشته ولی دکترم بهم نگفته بود حالا که واسه بیمارستان اقدام کردم اونجا بهم گفتن واکسن نزدی اصلا نمیدونستم باید میزدم 

حالا موندم دو هفته مونده به زایمان واکسن بزنم واسه بچه خطر نداره

ببین سرخک و ابله مرغون گرفتی؟ من سرخک نگرفتم ولی واکسنشو بچگی زدم دیگه نیاز نیس بزنم  بعد کزا ...

آزمایشا رو کامل دادم چیزی نگفتن ولی از وقتی واکسن کزاز زدم ببشتر از ده سال گذشته اون موقع دوم دبیرستان بودم الان سی سالمه

ده سال گذشته ولی دکترم بهم نگفته بود حالا که واسه بیمارستان اقدام کردم اونجا بهم گفتن واکسن نزدی اصل ...

اینو دیگه از دکترت بپرس یا از بهداشتی ک زیر نظرشی 

ولی فک نمیکنم ک مشکلی براش داشته باشه

مگه باید واکسن زد؟من اوایل بارداری رفتم بهداشت،بهم گفتن واکسن نیاز نداری،اصلا نفهمیدم واکسن چی..

به منم نگفتن الان که دو هفته مونده به زایمان میگن باید میزدی حتما از دکترت بپرس مثل من نشی

آزمایشا رو کامل دادم چیزی نگفتن ولی از وقتی واکسن کزاز زدم ببشتر از ده سال گذشته اون موقع دوم دبیرست ...

من تو ازمایشات قبل بارداریم نوشته بود ایمنیم نسبت ب سرخک و ابله مرغون پایینه دکتره هم ی واکسن نوشت گف اینو برو بهداشت بگو بزنن 

من با ی دکتر داخلی مشورت کردم گف این واکسن تو خاورمیانه هم دیگه پیدا نمیشه این دکتر ب تو گفته برو بهداشت بزن 😕

ان شاالله ک همه چی خیر میشه ولی قبل از هرکاری مشورت کن با پزشکت

عزیزم نگران نباش. بعضی دکترا اصلا نمیگن واکسن بزنید. من چهار ماه پیش زایمان کردم، اصلا واکسن هم نزدم از آخرین واکسنم هم سال ها میگذره. الان خواهرم بارداره. خارج از کشوره. اونجا بهش زدن یه سری واکسن روپیشنهاد دادن اما اجباری نیست. یکیش آنفولانزا بوده اما از یه طرف هم گفتن بعضی واکسن ها یه مقدار سرب داره برای همین بیمار باید خودش تصمیم بگیره؛ اونم گفته نمی‌زنم!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊