2777
2789

سلام عزیزان من فروردین یه سقط داشتم و تا الانم دیگه اقدام نکردم برا بارداری بعد سقط بعضی وقتا پریودم منظم بوده ولی بعضی وقتا عقب میفته این ماه برای چکاب رحم رفتم دکتر برام ازمایش و سونو نوشت ازمایشام که مشکلی نداشتن ولی سونو مو دید گفت یکم تنبلی تخمدان داری ولی الان هیچ دارویی بهت نمیدم تا بعد6ماه اقدام اگه باردار نشدی بیا تا برات دارو بنویسم لطفا اونایی که تنبلی داشتن بگن که سایز فولیکولشون چند بوده ؟ تو سونو چی نوشته؟بعد چند وقت باردار شدین؟ اخه من دکترم هیچ دارویی برام نداد چون دکتر خیلی پولکیه شاید میخواد بازم برم پبشش میخوام شمام اگه داشتین  از تجربیاتتون استفاده کنم ببینم واقعا تنبلی دارم یا نه میخواد بازم برم پبشش چون حتی یه داروم برای منظم شدن پریم نداد .البته من الان نمیخوام اقدام کنم تا 2.3ماه دیگه الان عکس سونومم میزارم ببینین

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

سقطت واسه چى بود؟خونريزى كردى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم معمولا میگن تا یک سال یا حداقل شش ماه اقدام کن اگه باردار نشدی در این مدت بعد بری سراغ دارو

اره ولی دکتر حتی دارویی واسه نظم پریم نداد

اره خودبخود رو خونریزی افتادم

الهى😞منم تنبلى تخمدان داشتم و يه نى نى سقط كردم،به نظرت به خاطر تنبلى تخمدانمون بوده؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من روز چهارده که میرفتم اصلا فولیکول نداشتم دکترم میگفت اصلا احتمال باردار شدنت نیست ولی دو ماه بعد طبیعی باردار شدم چون کاملا بیخیال بودم و گفتم به این زودیا حامله نمیشم

انسانیت کامل ترین دین
الهى😞منم تنبلى تخمدان داشتم و يه نى نى سقط كردم،به نظرت به خاطر تنبلى تخمدانمون بوده؟

نه فک نمیکنم میگن سقطایی که تو ماههای اول سقط میشن مشکلات کروموزومی دارن

خیلیا بودن با فولیکول ۹ باردار شدن خیلیام بودن حتی با فولیکول ۲۰ نشدن زیاد به این چیزا فکر نکن این شش ماه رو بهش فکر نکن بسپار به خدا حتما زود باردار میشی

انسانیت کامل ترین دین