2777
2789
عنوان

فردامیخوام داوود و تا خود غروب تعقیب کنم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 37 پست

[QUOTE=78241423]چی بگم بهش بنظرت خیلی بهم محبت میکنه اما میترسم نکنه ی وقت یکی داشته باشه چیکار کنم ک آروم بشم

لب مطلب رو گفتی دیگه. "به نظرم... "

خانوم شما باید ارتباط کلامی رو با شوهرت زیاد کنی. نمی شینین با هم حرف بزنین. کل زمان گفتگوی زن و شوهر های ایرانی تو کل روز 10 دقیقه نمیشه. تازه انتظار دارن خوشبخت هم بشن. از بی ارتباطی، شک و دودولی هم متولد میشه. چون انگار یه پرده کشیدن رو کارای طرف مقابل

Tenga cuidado de ti mismo ❤️ ❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی خیلی احمقی اگه اینکارو بکنی  اگه شک داری بشین سر زندگیت نرو شهرستان شک نداری و دلت ...

باهم شهرستان بودیم

الانم باهم اومدیم

فک کردم اگه کسی رو اینجا داشته باشه فردا چون جند وقته نبوده میره پیشش

اما خب دیگه دوستان ترسوندم از عواقبش و تقریبا منصرف شدم

داوودم شوهرمهرچی تو بگیدیگه بیشترازین...  
[QUOTE=78241423]چی بگم بهش بنظرت خیلی بهم محبت میکنه اما میترسم نکنه ی وقت یکی داشته باشه چیکار کنم ...

اتفاقا خیلیم باهم میحرفیم زیاد

اما خب همیشه خیانتها زمانی ک طرف اعتماد کامل داره شکل میگیره

داوودم شوهرمهرچی تو بگیدیگه بیشترازین...  
اتفاقا خیلیم باهم میحرفیم زیاد اما خب همیشه خیانتها زمانی ک طرف اعتماد کامل داره شکل میگیره

شما اسیر ذهنیت خودتی خانوم. ته دلت ناخودآگاه انگار دوست داری حتما یه خیانتی بشه. واسه همین با این فرضیه رفتی سراغ ماجرا که بله البته هر وقت اعتماد کامل شد، خیانت شکل می گیره. زندگیتو خراب نکن. واسه عشقت بجنگ و صاحبش شو. 

Tenga cuidado de ti mismo ❤️ ❤️ 

آقا داود اگ صدامووو داری لطفااا طلاقش بده میخاد تعقیت کنه هااا....😩😩😩

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اتفاقا خیلیم باهم میحرفیم زیاد اما خب همیشه خیانتها زمانی ک طرف اعتماد کامل داره شکل میگیره

خیانت موقعی شکل میگیره که نتونی حرف طرف و بفهمی یا چیزی برای گفتن نباشه یا براش وقت نزاری یا یه جای زندگی زناشویی درست نباشه .