2777
2789
عنوان

متخصص طب فيزيكي در تهران، چيزي ميدونيد بيايد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 34419 بازدید | 79 پست
مرسي عزيزم ولي از فيزيو نااميد شدم، چه كاراييي روتون اونجا انجام ميدادن؟ فعلا كاريوپراكتيك ميرم

والا من تخصصی نمیدونم ولی برعکس جایی که قبلا میرفتم و فقط دستگاه میبست بهم و میگفت ۲۰ ۳۰ جلسه بیا، اینجا کلی درمان دستی کرد روم که خیلی موثر بود بعدشم دستگاه و ...

بهمم گفت دکتر روز اول که دردات امشب و فردا بیشتر میشه بعدش قطع میشه، یه ژلم داد بهم، ۵ جلسه رفتم و خوب خوب شدم.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
والا من تخصصی نمیدونم ولی برعکس جایی که قبلا میرفتم و فقط دستگاه میبست بهم و میگفت ۲۰ ۳۰ جلسه بیا، ا ...

واييي خوش به حالت! مشكلت چي بود؟ من كه كلي بهم جريان وصل ميكنن! درمان دستي، آر اف، ماساژ، ورزش اخرم هي بهتر ميشم و بعدش دوباره بدتر

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واييي خوش به حالت! مشكلت چي بود؟ من كه كلي بهم جريان وصل ميكنن! درمان دستي، آر اف، ماساژ، ورزش اهرم ...

گردن و شونه ام بود.

شکستگی شونه بعد درگیری گردنم باهاش و یه وضعی بود اصلا

قبلا دستمو نمیتونستم بالا بیارم، الان راحت میتونم کلی تکون بدم دستمو

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
ممنون ميشم 💖 ميدونيد يكم بنظرم خطرناكه چون هم يه ماده نسبتا ناشناخته به بدنه، هم بخاطر جاي تزريق

الان یکی سوال کرده بود که بیرون زدگی دیسک داره گفت هم لیزر و هم اوزون باشه دیگه خیلی بهتره. 

یکی دیگر از نتایج درمانی فوق العاده اوزون تراپی ، درمان دیسک کمر می باشد که در این روش بدون نیاز به جراحی در زمان کمتر از نیم ساعت با تزریق اوزون به داخل دیسک پاسخ بسیار خوبی می توان گرفت بطوریکه تقریبا می توان گفت این روش عوارضی به همراه ندارد و با توجه به اینکه خیلی از متقاضیان استفاده از این روش به دنبال آگاهی از نرخ درمانی هستند باید گفت که عموماٌ مراکز درمانی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان در این خصوص از بیماران دریافت می کنند . این هم توی سایت مرکز اوزون بود. خب االان مدیر ما خیلی وقته از درمانش میگذره و هیچ عوارضی نداشته.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
گردن و شونه ام بود. شکستگی شونه بعد درگیری گردنم باهاش و یه وضعی بود اصلا قبلا دستمو نمیتونستم بال ...

وايي خوش به حالت من بيرون ددگي ديسك دارم، اصلا مهره هاي گردنم كج و كوله شده 😂😂😂ً ميگن كايروپراكتيكها تخصصي درباره همين مسائل خوندن و تمرين كردن، خيليا هم جواب گرفتن منم منتظر جوابم 🤲🏼

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
الان یکی سوال کرده بود که بیرون زدگی دیسک داره گفت هم لیزر و هم اوزون باشه دیگه خیلی بهتره.  ی ...

مرسي عزيزم حتما راجع بهش فك ميكنم و بررسي بيشتر، دنبال يه دكتر طب فيزيكي هستم

وايي خوش به حالت من بيرون ددگي ديسك دارم، اصلا مهره هاي گردنم كج و كوله شده 😂😂😂ً ميگن كايروپراكتي ...

گلم من تجربمو گفتم، دوست داشتی اینجام سر بزن

امیدوارم که زود زود خوب بشی

گلم من تجربمو گفتم، دوست داشتی اینجام سر بزن امیدوارم که زود زود خوب بشی

مرسي عزيزم از محبتت 😘

الان یکی سوال کرده بود که بیرون زدگی دیسک داره گفت هم لیزر و هم اوزون باشه دیگه خیلی بهتره.  ی ...

البته الان شامل بیمه هم میشه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
البته الان شامل بیمه هم میشه. 

من بيمه ندارم عزيزم، ولي خب وقتي شامل بيمه بشه يعني مورد تاييده، دكتراي طب فيزيكي تزريق ميكنن؟

من بيمه ندارم عزيزم، ولي خب وقتي شامل بيمه بشه يعني مورد تاييده، دكتراي طب فيزيكي تزريق ميكنن؟

برای کمر که باید متخصص مغز و اعصاب باشه ولی شما باید سرچ کنید اوزون درمانی و ببینید کجا دارند. 

برای کمر که باید متخصص مغز و اعصاب باشه ولی شما باید سرچ کنید اوزون درمانی و ببینید کجا دارند. 

ممنونم 🙏🏻💖😘

سلام گلم شما برا دیسک گردنت چکار کردی منم دارم خیلی اذیتم درمان شدی ؟! 

سلام عزيزم من خيلي كارا رو باهم كردم و خداروشكر دردم خوب شد الانم هيلي رعايت ميكنم

اول از همه بالش مخصوص بخر 

ورزشهاي مربوط به ديسك و روزي ٣،٤ بار ميرفتم و هر بار تزديك ٢٠ مين طول ميكشيد و پشتمو كه گرفته بود با دستگاه ماساژور ماساژ دادم ، ماساژش خيلي درد داشت ولي تخمل كردم تا بازشه گرفتگي، در حدي كه پوست پشتم داغون شده بود 

شير زردچوبه هم براي التهاب خوبه اونم روزي دوبار ميخوردم

توي كاشينم به صندليم گردني وصل كردم كه قسمت گردنم خالي نباشه

شما هم ايشالا زودتر بهتر شي

بايد يكم زمان بدي وقتي اين كارا رو شروع كردي

سلام عزيزم من خيلي كارا رو باهم كردم و خداروشكر دردم خوب شد الانم هيلي رعايت ميكنم اول از همه بالش ...

ممنون از راهنماییت .من رفتم دکتر گردنبند فعلا باید ببندم کورتون نوشته میترسم هنوز نزدم هفته ای یکی .با کلسیم و کلی قرص دیگه ....الان بهتر شده ی کم خدا کنه عمل نخواد فقط