سلام عزیزانم کسایی که سقط داشتن علتش بعد از آزمایش چی بوده من جنینمو تو هفته 6از دست دادم بدون اینکه دلیلشو بدونم میخوام بدونم عوامل سقط های شما چی بوده
تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید
خدا ایشا..دامن شما و همه منتظران و سبز کنه و یه نی تی تپل مپل خشگل بزاره تو دلتون انشا..🥰🥰🥰🥰
ان شا الله 😍
تازه امروز(97/12/12 ساعت 10:55 صفحه 997)فهمیدم که اومدی تو دلم خیلی خوش اومدی مامانی قربونت برم که داری دنیای منو بابایتو لذت بخش تر میکنی چقد تصورت کردم چهار دست و پا رفتنت با لباس کوچولوی نرم نوزادی فدای بوی بدنت که خاصه.... واسه سلامتیش یه صلوات بفرستید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هفته ۱۶ بارداریم فشارم خیییلی رفت بالا بچم قلبش واساده بود...مرده ی بچمو طبیعی بدنیا آوردم😢😢😢خ ...
بچه دارین الان؟
عواملش زیاده.. یکیش بلند کردن چیزهای سنگین میتونه باشه یا استراحت ناکافی.. یا قلبش تشکیل نشده باشه...
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
عواملش زیاده.. یکیش بلند کردن چیزهای سنگین میتونه باشه یا استراحت ناکافی.. یا قلبش تشکیل نشده باشه.. ...
خیلی ناراحت شدم 😓