2777
2789
عنوان

با افتخار...من یک زنم🌷

242 بازدید | 17 پست

‌ من یک زنم❣ ...

خالقم سوره ای به نامم نازل کرد!💓

من یک زنم❣...

خالقم طواف نساء را واجب کرده که بدون آن حتی حج ات قبول نیست.😏

من یک زنم❣....

خالقم به تو دستور داده که حجراسماعیل را نیز طواف کنی،☝️

جایی که یک زن،

هاجر

در آن دفن است.☺️

من یک زنم❣...

و خالقم گفته باید هفت بار

پا در جای پای یک زن،

هاجر

بگذاری

و آنقدر سعی کنی

تا خدایت تو را بپذیرد.😉

من زنم❣....

بهشت زیر پای مادر است...😇

روح انسان از درون من به او دمیده میشود...☺️

هر روز پاسداری من از کودکم،👶

ثوابی عظیم دارد.😍

اگر یک ساعت همسرم، با محبت و انس با من باشد💞،

و به من خدمتی کند💓

برای او برابر با هزار سال عبادت است..👌

عفت من😌

سرمایه الهی من است.☝️

من‼️

چرک نویس هیچ احساسی نمیشوم!!!😳

من همان زنم❣

که نجابتم😍

قیمتم را از یک دنیا بالاتر میبرد.💕

من عاشق سوره کوثرم...💕

سوره اي كه گواهي ميدهد نسل پيامبر نسلي است كه از سلاله يك زن است. 💓

تقدیم به دوستان عزیزم 🌺🌺

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موتوشکریم

من یک زنم  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوش به حالت از ادمیی که  تو هر شرایطی خوشحالن خوشم میاد

اگه خوشحال نباشیم چکار کنیم؟؟؟غصه خوردن فقط جسم و روحت و نابود میکنه به داشته هات فک کن و خوش حال باش

من خوش حالم چون خدارو دارم خوش حالم چون پسر دو سالم کنارم خوابیده خوش حالم چون پدرو مادرم سالمن...اگه فکر به مشکلات باشه کم مشکل ندارم اما خدا برام بسه..

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج
حرفش کاملا دلی بود...اگه به دلت ننشست ببخشید ولی شعار نههههه

عزیزم عالیییی بود مرسی😘😘😘😘

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
     شعار

توی زندگی خیلی از زنها اینها شعار نیست.. چون خود خانوم  خودشو و روحشو والا میدونه و بهش افتخار میکنه.. پس در راستای تعالی و بالا بردن هرچه بیشتر روحش تلاش میکنه... نمیشینه یه گوشه غصه بخوره وای چرا من زن شدم. زنا بدبختن.... بلکه با تمام تار و پود وجودش قبول داره که زن بودن افتخاره😍

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را