2777
2789
عنوان

شپش

255 بازدید | 16 پست

سلام دوستان،وااای دخترم روز چهارشنبه چن دقیقه با دختر همسایمون بوده از پریشب دیدم همش سرشو میخارونه،امروز شونه زدم ی شپش افتاد بعد بردمش حموم تو شامپوشم سرکه ریختم دوتا شپش مرده بودن موهاش تمیزه نمیدونم چیکارکنم خیلی اعصابم خورده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من درگیر شدم سس مایونز زدم با تاید شستم رفع شد همش۲بار روی بالش و متکا هارو هم باید بشوری تخم شپش باشه باز میچسبه سرش

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

منم دختر خواهرشوهرم گرفته بود بعد یسره خونه مادرشوهرمه یکی دوشب خونه مادرشوهرم موندم اومدم خونه سرم بشدتتتت میخارید هرچی حمام میرفتم باز میخارید دیگ بعدش رفتم موهامو هایلایت کردم خداروشکر خوب شد 

حیوان مورد علاقم: اکسم

شنیدم میگن سس مایونز خیلی جواب میده آغشته کنی موهاشو ب سس بعد پلاستیک بکشی سر بعد شب تا صبح بمونه بش ...

این رو من تجربه کردم هیچی مثل سس رشک و شپش هارو از بین نمیبره

از داروخونه شامپو و محلول مخصوص بگیر،زود از بین میره

من یه شب هم محلول زدم فرداش با شامپوش شستم  خداروشکر خوب شد

مامانم میگه از دختر همسایه گرفته چون میدونستم سرش داره،دخترم سه سالشه موهاش تمیزبنظر میاد همش دارم شونه میزنمو نگاه میکنم ولی بازم میترسم،الان سس بزنم کی ببرمش حموم؟؟