2777
2789

سلام خانم های محترم من سنگ کیسه صفرا دارم خیلی میترسم برم عمل کنم رفتم دکتر گفته باید عمل شی به روشه لاپاراسکوپی، کسی هست که اینجوری عمل کرده کجا رفته و چقدر هزینه داده،،کسی اگه بیمارستان میلاد عمل کرده حتماً بیاد اطلاعات بده ممنون میشم خانم های محترم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خییییلی میترسم به خدا اصلاً از محیط بیمارستان و آمپول و این چیزها فراری ام بعضی ها رو دیدم که بعده عمل وقتی بهوش میان حالشون خییلی بده واسه این خیلی میترسم تو رو خدا بیاین تحربه هاتون رو بگید بیشتر بدونم😓

سلام عزیزم چرا جراحی باز انجام داده چرا لاپاراسکوپی عمل نکرده؟

عزیزم بستگی به شرایط بیمار داره برای خواهرم کیسه اش عفونی شده بود و دکتر تشخیصش جراحی باز بود ولی منو و پدرمو لاپاراسکپی عمل کردن .

خب خودت لاپاراسکوپی عمل کردی خوب بود درد داشتی وقتی بهوش اومدی چند روز بیمارستان بودی

کلا یک روز بیشتر نگه نمیدارن بعد عمل خواهرم چون عفونت کرده بود قبل عملش یک هفته بستری بود.

بعد عمل خب بالاخره دوره نقاهت داره ولی دردش قابل تحمله و چند ساعتی درد هست که خب اونم طبیعیه عزیزم الکی به خودت ترس راه نده

درد که خیلی دارم دیگه خسته شدم واسه این هم نباید باردار شم تا عمل نکردم😢

الهی بگردم پس خواهشا زودتر عمل کن چون خطرناکه اگه سنگ ها حرکت کنن و به مجرای برسن عملت سخت تره اصلا استرس نداشته باش اونطوری که فکرمیکنی نیست امروز که عمل بشی فرداش مرخص میشی از بیمارستان 

منم تازه عمل کردم به روش لاپاراسکوپی . عزیزم یه شب نگه میدارن من بیمارستان بهمن بودم کلا عملش دو ساعت طول میکشه که جمعا با زمانی که کامل بهوش بیای میشه تقریبا سه ساعت بعدش یه کم درد داری ولی غیر قابل تحمل نیست تا سه چهار ماه هم نباید وسیله سنگین بلند کنی موقعی جراحی باز انجام میدن که سنگا حرکت کرده باشن به طرف مثانه کلا نترس عمل راحتیه

من خواهرم بیمارستان محب کوثر این عملو کرد و اون موقع 5 تومن شد ، عمل خیلی سختی نیست نگران نباشین چون خیلی کوچیک برش میزنن برای لاپاراسکوپی . الانم خداروشکر مشکلی نداره ، انشا.. شما هم راحت پشت سر میزارین .

کسی باش که عمری با تو بودن یک لحظه و لحظه ای بی تو بودن یک عمر باشد