بهم گفته بود اگه این ماه باردار نشی میفرستمت عکس رنگی بگیری متاسفانه منم پریود شدم ولی ارزششو نداره این همه راه برم شیراز که فقط وارد دفترچه ام کنه خانمهایی که انجام دادن لطفا راهنماییم کنید که چیکارکنم قبل وبعدش و اینکه شنیدم خونریزی داره چقدره و چند روز طول میکشه؟
به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
برو پیش یه دکتر برات عکس رنگی بنویسه..هیچی روز دهم پریودیت برو عکس بگیر از قبلش برو نوبت بگیری واسه ردز دهم ....خونریزی نداره منکه نداشتم دردم نداشتم..یه ساعت قبل عکس مسکن بخور و خودشم بهت قرص داکسی سایکلین میده ک از دوروز قبل عکس بخوری تا بعد عکسم بخور همین
برو بده دکتر زنان تو شهر خودت واست ببنویسه تو دفترچه قبلش کار خاصی نداره ولی بعدش به کوچولو خونریزی داری و باید خشک کننده بخوری تا خدای نکرده عفونت نکنی
بهترین زمان روز دهم ..البته دکترم گفت پریودت ک تموم شد ولی دکتر عکس رنگیه برام روز دهم زد..پریودمم چند روزه ست هم سوال کرد شاید ربط داشته باشه...من دکترم رفته بود خارج رفتم یه دکتر دیگه براش توضیح دادم برام عکس نوشت
برو کلینیک فراپرتو رو به روی بیمارستان شهید فقیهی خیابان صورتگر باید روز هشتم قاعدگی برای و نسخه پزشک داشته باشی با بیهوشی خیلی راحتی،،من ماه قبل انجام دادم و خونریزی خیلی کم داشتم