2777
2789

سلام خانما...برای این این تاپیکو زدم شاید یذره قدر این روزا و جوونیمو بدونم وقتمو هدر ندم...چه کاری دوست داشتید بکنید ک نکردید و الان پشیمونید?

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
هر هنری دوست داری یاد بگیر کلاسای مختلف برو رشته ای که دوست داری بخون مثل من 😊😊❤❤

رشته تحصیلیتون چیه

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتم معلم بشم اما گفتن حیفه برو یه رشته بهتر..بعدشم میخواستم خبرنگار بشم گفتن نهههه امنیت ندار ...

اخرش چی شد

ای دخترها وای خانم های چوان ترا خدا فدر جوانی تون رو بدونید الان که مگ 56 سالم هست به روزهای جوان ولجبازی های بیخودی بهانه های بیجا ناشکریهاوراه وبیراهه رفتن رو فکر میکنم بجز حسرت حسرت حسرت چیزی دیگه ای عایدم نشد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

یه مدت به خودم می گفتم به جای 10 سال درس خوندن توی این رشته 

4 سال توی فلان رشته پیراپزشکی درس می خوندم الان پول پارو می کردم

ولی ادم هیچ وقت نباید حسرت گذشته رو بخوره اون زمان عقل الان نداشتم و با توجه به شرایط اون زمان بهترین تصمیم گرفتم از اینده هم خبر نداشتم که چی میشه سرنوشتم واسه همین فقط به خودم میگم الان اگه اون رشته رو می رفتم الان مثلا با فلانی اشنا نمی شدم الان شغلم این بود و.... خلاصه یه انتخاب رشته کلی سرنوشت زندگیت عوض می کنه خیلی داخلش دقت کنید درست الان موقعیت اجتماعی دارم ولی پول و درامد زیادی داخلش نیست