2777
2789
عنوان

دیروز دلم شکست

326 بازدید | 16 پست

مامانم اومده بود خونمون من بیشتر از دو سال میشه که خونه ی خواهرم نرفتم ولی اونا چندباری اومدن خونمون دامادمون میخواست بیاد دنبال مامانم ما رو هم دعوت کردن خونشون قبلش چندباری به همسرم گفته بودم یه سربریم خونشون که پشت گوش مینداخت دیروز یکم جدی تر از همیشه ازش خواستم گفت نه .من ناراحت شدم .بعد از رفتن مامانم یه کوچولو بحثمون شد وضع مالی همسرم خوبه و من عاشقانه دوسش دارم ولی همسرم برگشت گفت تو باید با یک ترک مثل خودت ازدواج میکردی خودش ترک نیست  و تو لیاقت این خونه و زندگی رو نداری با اینکه میدونم دوستم داره و هرکاری واسم میکنه و کرده ولی این حرفش مثل پتک رو سرم بود.از دیروز فقط از چشام اشک میاد بچم گناه داره اصلا حواسم بهش نیست.نکنه پیشرفت همسرم بیشتر باشه من بی لیاقت تر باشم واسه زندگیش.نمیدونم فقط دارم دیونه میشم.مگه من چی خواستم ازش،؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوست نداره بیاد خونه خواهرت حتما رفتار خاصی کردن الکی که درنمیاد این حرفها را بزنه یا الگی که نشده دوسال نری خونشون

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چرا باید بی لیاقت باشی؟ ایشون چشم داشته اومده با شما ازدواج کرده. میخواست زن ترک نگیره هرچند ترک ها هیچ مشکلی ندارن.اما اگه فکر میکنین سطح همسرتون از شما بالاتره بهتره یه تکونی به خودتون بدین.رسالت زن فقط کهنه شستن و رفت و روب خونه نیست. یه قدم واسه خودتون بردارین. یه هنر رو حرفه ای دنبال کنین، ی زبان جدید یاد بگیرین. کاری که بهش علاقه دارین. چرا باید از همسرت پایین تر باشی که بخواد بهت اینجوری بگه؟ 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه
چرا باید بی لیاقت باشی؟ ایشون چشم داشته اومده با شما ازدواج کرده. میخواست زن ترک نگیره هرچند ترک ها ...

من تحصیلکرده بودمو شاغل وقتی اومدم خونه ی همسرم نزاشت برم سرکار .خونه نشین شدم

نه اولین بار بود تو این 7سال این حرفو شنیدم

ترک ها که تو خیلی مسائل سرآمد هستند.من ازرشرایط شما چیزی نمیدونم اگه واقعا ایشون خیلی موفق تر هستن شما هم سعی کن خودی نشون بدی و استعدادهاتو شکوفا کنی

با خدا باش و پادشاهی کن
من تحصیلکرده بودمو شاغل وقتی اومدم خونه ی همسرم نزاشت برم سرکار .خونه نشین شدم

من اگه وضع مالی همسرم خوب باشه شخصا علاقه ای به کار کردن ندارم، ترجیح میدم خونه بمونم و به کارای مورد علاقم برسم و خانومی کنم. شمام اگ دوست دارین این کارو بکنین 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه
چرا دوست نداره بیاد خونه خواهرت حتما رفتار خاصی کردن الکی که درنمیاد این حرفها را بزنه یا الگی که نش ...

از رفت و امد خوشش نمیاد چه طرف من چه خودش به هر بهانه ای میگه ول کن بعدا میریم از دامادمون خوشش نمیاد ولی این دلیل نمیشه که اصلا نخوایم خونشون بریم میگه اگه دوسداری تنها برو اخه من تنها برم یه شهر دیگه بدون همسرم اونم بعد دوسال

سعی کن پیشرفت داشته باشی تو زندگی نه فقط به خاطر شوهرت به خاطر خودت 

ببین به چی علاقه داری دنبالش برو بعضی از مردا دنبال زن های فعال هستند منظورم کار نیست ها ورزش نقاشی خیاطی هر چی بزار ببینه فعالی.

اگه نمی دونی مشکلش با خواهرت چیه ازش یه وقت مناسب که حال و هوای جفتتون خوبه بدون جبهه گیری ازش بپرس بعد کم کم قانع کن که برای عید برید خونشون مثلا بگو مامانم زنگ زده بیاید بریم خونه فلانی تو رودرواسی بزارش

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...