2777
2789
عنوان

پژوهشگاه رویان

218 بازدید | 8 پست

دوستان تاحالا کسی از پژوخشگاه رویان با جنین فریز نتیجه گرفته؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی من نتیجه گرفت،با ای وی اف خودمم فقط یه بار رفتم بعد ۳ماه حامله شدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2365758/خانمایی-که-ناباروری-داشتن-و-با-معجزه-بارور-شدن-بیان-انرژی-بدین

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
نازی گریه نکن مشکلات چیه بگو شاید بتونم کمک کنم

جنین فریز دارم بعد شش سال میخوام دوباره اقدام کنم..ای وی اف...یخورده دلشوره دارم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ابجی من نتیجه گرفت،با ای وی اف خودمم فقط یه بار رفتم بعد ۳ماه حامله شدم

خداروشکر؟؟جنین فریز داشتن خواهرتون؟؟مشکلشون چی بود؟