2777
2789
عنوان

بیاین بگین ببینم شما هم مثل من بودین؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 51 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂وای یا حضرت عباس...ماهم یه دوستامون به خیار میگفت خیالللل و تاکیدم داشت رو ل😐به شلو ...

تازه با قاطعیت به سوراخ میگن سولاخ.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها هم هستن ک  به دیوار میگن دیـــــفار  به مسجد میگن مــــچـد  به حیف میگن خـ ...

نصف نماینده های مجلسم به مجلس میگن میلس!

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بعضی ها هم هستن ک  به دیوار میگن دیـــــفار  به مسجد میگن مــــچـد  به حیف میگن خـ ...

مادرشوهر من کمی پیره یسری توی جمع گفت ظرفای تفلون سرطانزاده هستن. کلا به سرطانزا میگه سرطانزاده . هرچقدم میخندیم و بهش میگیم بازم حرف خودشه

مادرشوهر من کمی پیره یسری توی جمع گفت ظرفای تفلون سرطانزاده هستن. کلا به سرطانزا میگه سرطانزاده . هر ...

مادشوهر منم به بنزین میگه بنزیل،کوتاه هم نمیاد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
حسم بهم میگه این تایپیک پر بازدید میشه ✊

باور کن واسه پر بازیدی نیست تاپیکام...اگه دنبال این بودم که معروف بشه تاپیکام یا حالا هرچی که تاپیک قبلیو همه جا جار میزدم تا بزور ببرم بالا...من یکم وسواس فکری دارم و نشخار فکری دارم و فکر زیاد حالمو بد میکنه...فقطم فکر منفی

اینو زدم که فکرم از اون چیزای بد ازاد شه و بگم و بخندم و شماهم یکم بخندین🙈❤️من واقعا حالم بد میشه از بعضی تاپیکایی که میزنن و از غم تو دلشون میگن و خدا میدونه چقدر پا این تاپیکا غصه میخورم...اینارو میزنم که وقتم با خنده پر شه شما هم همینطور😘❤️

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
باور کن واسه پر بازیدی نیست تاپیکام...اگه دنبال این بودم که معروف بشه تاپیکام یا حالا هرچی که تاپیک ...

نه قربونت چون تایپیک خنده س خیلیا استقبال میکنن

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️
تازه با قاطعیت به سوراخ میگن سولاخ.

😂😂😂😂😂

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
من خودم بچه بودم به آب گرم کن میگفتم  آب مـــرگ کــن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای اخه واقعا بعضی اب گرم کنام همینجورن😔

مادرشوهر من کمی پیره یسری توی جمع گفت ظرفای تفلون سرطانزاده هستن. کلا به سرطانزا میگه سرطانزاده . هر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه قربونت چون تایپیک خنده س خیلیا استقبال میکنن

بوس به کلت😛😘❤️

شوهرمن .غ.ق هارو خ میگه😐

به داغ میگه داخ به قرمز میگه خرمز..

به تلویزیون میگه تلفزیون😐

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️