2777
2789

خیلی هاتون در جریان مشکلات من هستید میخواستم اگر کسی براش ممکنه و می‌تونه واسه من یه کاری پیدا کنه که بچه هام رو هم قبول کنن، هر کاری باشه هم فرقی نداره، به خدا خیلی به کار احتیاج دارم ولی به هرکس رو میزنم قبولم نمیکنه با بچه

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

چرا کار توی خونه انجام نمیدی؟توی دیوار و شیپور هست

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهد کودک ها چی؟ یا این جاهایی که بچه های بی سرپرست رو.نگه میدارن معمولا سخت نمیگیرن

اتفاقا مدرک مربی گری هم دارم خیلی جاها هم رفتم ولی قبول نکردن

چ جور کاری عزیزم

فرقی نداره، فقط کار باشه بچه هامم قبول کنن همین هرچی که باشه انجام میدم

سابقه كار داريد ؟ تهرانيد ؟ 

من خونم اطراف تهرانه، پرند ساکنم، سابقه کار اداری هم دارم منتها چند سال پیش بوده حدود ۷٬۸ سال گذشته از اون زمان

کجا هستی عزیزم میتونی بچه ها رو بزاری مهد

نه نمیتونم کوچیکه شیرخواره دوماهشه مهدا هم خیلی گرون میگیرن

من خونم اطراف تهرانه، پرند ساکنم، سابقه کار اداری هم دارم منتها چند سال پیش بوده حدود ۷٬۸ سال گذشته ...

از سابقه كاريت رزومه درست كن همه جا بفرست ، يه چيزي هم بگم بهت اين موقع سال خيلي كمتر استخدام ميكنن ولي شما بفرست 

نگران نباش به اميد خدا ان شاء الله پيدا ميشه ولي پيگير باش خيلي 

از سابقه كاريت رزومه درست كن همه جا بفرست ، يه چيزي هم بگم بهت اين موقع سال خيلي كمتر استخدام ميكنن ...

اره خیلی پیگیری میکنم تروخدا واسم دعا کن یه کار بتونم پیدا کنم

از سابقه كاريت رزومه درست كن همه جا بفرست ، يه چيزي هم بگم بهت اين موقع سال خيلي كمتر استخدام ميكنن ...

کار پرستاری و نظافت منزلم باشه من میرم فرقی برام نداره

کار پرستاری و نظافت منزلم باشه من میرم فرقی برام نداره

الهي كه به حق همين بارون رحمت خدا ، يه كار خوب پيدا كني 

توام واسه من دعا كن شوهرم گرفتار شده دعا من گره مشكلش باز بشه