2777
2789
عنوان

عقد طولانی

684 بازدید | 18 پست

سلام به همه

دوستان اعتقاد جمعی بر اینه که رابطه داشتن با همسر بعد از عروسی درسته و نه توی دوران عقد

اما بنظر شما اگر عقد ۳ سال طول بکشه اونم نه بخاطر اینکه ی زوج نخوان فقط بخاطر اینکه با توجه به شرایط درسی امکان زندگی تو ی شهرو نداشته باشن...این رابطه حالا تو عقد بازم اشتباهه یا باید باشه؟

البته میدونم باید وجود نداره و به خود زوج بستگی داره

اما بنظر شما چی درسته؟؟

ما سنمون بالا بود و عاقلانه ازدواج کردیم و بخاطر درس امکان ازدواج نبود ولی رابطه داشتیم کامل 

مشکلی نبود خدارو شکر چون بچه نبودیم و احساسی نبود ازدواجمون و عاقلانه بود

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که انجام ندادم و از رابطه تو عقد خوشم نمیاد، اصلا هم سنتی نیستم ،هم تحصیل کرده هستم هم کارمند، ولی خوب شرایط شما هم سخت من بخاطر همین اعتقادم کلا عقدم ۶ ماه شد، ولی ۵ سال هم دوره آشناییمون کلا بدون رابطه بودیم 

من که انجام ندادم و از رابطه تو عقد خوشم نمیاد، اصلا هم سنتی نیستم ،هم تحصیل کرده هستم هم کارمند، ول ...

نه اصلا به تحصیلات ربطی نداره

منم عقیدم مثل شماست ولی میگم مثلا طولانی بشه خیلی باعث سردی رابطه نمیشه...

من همیشه به این فکر میکردم اگر خدایی ناکرده ۱ درصد تا قبل عروسی اتفاقی بیفته و عقد بهم بخوره یا خدایی ناکرده مرگی پیش بیاد، اونی که بازنده است دختر، دقیقا یکی از شاگردهای من که واسه عروسی پسر خاله اش اجازه غیبت گرفته بود، یک هفته مدرسه نیومد چون پسرخاله اش دقیقا شب عروسی تصادف میکنه و فوت میکنه، و عروس خانم هم دوسال عزادار بود و بعد دوسال دوباره یه ازدواج دیگه کرد،

ممن رابطه داشتم ولی نه کامل  مگه چیه شوهر آدمه هفت ماه هم بیشتر عقد نبودم

آره درسته

اخه توی ذهنم رفته که اشتباهه

از طرفی میگم اشتباهه از طرفی میگم خوب اینجوری خیییلی طولانی میشه

خب باید ببینی شوهرت چه جور ادمیه 

برا من دوران عقد خیلی شیرینتر بود دغدغه زندگی بعد از عروسی رو نداشتیم و در هر صورت تو اگر.باکره بمونی ک شناسنامتم عوض کنی بازم مطلقه میشی(توی نوعی نه استارتر)و باید به شوهرت بگی عقد بودی بعدشم بنظرم شوهرته هر جور صلاحته

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
آره درسته اخه توی ذهنم رفته که اشتباهه از طرفی میگم اشتباهه از طرفی میگم خوب اینجوری خیییلی طولانی ...

عقد طولانی خیلییییییی بده..من دوسال و ۹ ماه عقد بودم ...اخراش کم اوردم

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...