2777
2789
عنوان

اگه دختری عاشق پسری بشه

2035 بازدید | 42 پست

اگه دختری عاشق پسری بشه و احساس کنه اون پسر هم بهش توجه داره خیلی زشته در مورد علاقه اش بااون پسر حرف بزنه؟دلم میخاد فقط بدونم اگه رفتنی بود چرا بهم توجه میکرد لبخند میزد زیر نظر م میگرفت حق نداشت باکاراش با احساسم بازی کنه یه جوری رفتار کنه همه بفهمن  بی احساس نیست اما فقط  رفتارش نشون بده  چیزی  زبون نیاره

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد همه ی بغض هام رو سرش داد بزنم بگم حق نداشتی با رفتارت دل منو از خودت پرتوقع کنی و انتظار داشته باشم این رفتارو میکنی لابد چیزی میخای مطرح کنی

مشكل خانما اينه كه سريع از هر نگاهى برداشت عشق و ازدواج ميكنن

مشكل مردا اينه كه دوست دارن جلب توجه كنن يه سرگرمى تو هر مكانى واسه خودشون درست كنن و خودشونو محك بزنن ببينن چقدر خواهان دارن و نيازاى گذراى عاطفى و جنسيشونو اينطورى اروم كنن. 

اصلا درگیر نکن خیلی از پسرا با خیلی از دخترا اینجوری ان معنیش دقیقا این نمیشه که عاشقتونه تا نگه با زبون خودش رفتارش رو توجه نکن 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

اگه میخواست واقعا بیاد جلو تا حالا اومده بود...

عزیزم الکی واسه خودت بهار سبز نکن.

میتونی یه مدت هم سرسنگین باشی و... اگه خواست که پا پیش میذاره.اگه نه که دیگه تکلیفت معلومه

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

ب هیچ وجه ب ی پسر ابراز علاقه نکن .فک میکنن حالا چ خبره ..اییشششش..

تازه عزیزم هررفتاری هم نشون دهنده ی علاقه نیست

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
مشكل خانما اينه كه سريع از هر نگاهى برداشت عشق و ازدواج ميكنن مشكل مردا اينه كه دوست دارن جلب توجه ...

خب این خیلی بی انصافیه بیچاره ما دخترا

خب این خیلی بی انصافیه بیچاره ما دخترا

ما دخترا بیچاره نیستیم.خودمون ، خودمون رو بیچاره می کنیم😅

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
دلم میخاد همه ی بغض هام رو سرش داد بزنم بگم حق نداشتی با رفتارت دل منو از خودت پرتوقع کنی و انتظار د ...

عزیزم چن سالته؟ مواظب باش بچگی نکنی فقط به گوش اون پسر برسون که خاستگار داری و ممکنه خانواده موافقت کنن 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
دلم میخاد همه ی بغض هام رو سرش داد بزنم بگم حق نداشتی با رفتارت دل منو از خودت پرتوقع کنی و انتظار د ...

عزیزم خیلی ساده هستی .

باهاشم که وارد رابطه میشدی .اخرش ول میکرد میزفت !

برو خداروشکر کن که شروع نشده تموم شد

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری