اقا مسئلتون من غذام و اماده کردم خیرسرم در زودپز و گذاشتم و قشنگ قفلیدم دیدم ی سوسک روشه تعجبم بود ک اصن از کجا اومده چون سوسک ندیدم من اصلا تو خونه😟 عین گیجا اومدم مثلا بکشمش بعد چندشم شد رو در زوپز بکشم خواستم درستش کنم در و باز کنم ببرم اونور باز کردم برداشتم یهویی غیب شد از بغل در😭حالا ندونم افتاده تو غذام کجا مرده خبرش چی شده😭 سریع ام توی غذارو نگاه کردم هیچ نبود بردم درش و شستم اینور اونور حالام همینطوری مونده رو گاز نمیدونم بپزمش نپزمش اعصابم خراب شده😭ی بار اومدم با زود پز ی چی بپزما
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!