2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادنای با طبع گرم تابستون زیاد گرمشون میسه وقتی مواد شیرین و گرم مثه خرما  شیرینی میخورن جوش میزنن ادمای سرد وقتی موادی مثه ماست هندونه میخورن سردیشون میشه رنگ پوستشون سفید تر میسه اب از دهنسون میاد سیرینی جات دویت دارن زودتر احساس سرما میکنن.اینا فاکتور های عوام و عامیانه هست .علمیش شاید دقیق تر باسه 

خب ادنای با طبع گرم تابستون زیاد گرمشون میسه وقتی مواد شیرین و گرم مثه خرما  شیرینی میخورن جوش ...

من خرما زیاد میخورم . جوش هم میزنم . از کنار بخاری هم نمیرم اون طرف. هندوانه میخورم فقط دست و پام سرد میشه

گرمی که میخورم زودگرمیم میکنه ولی هرچقدرسردی بخورم اصلاسردیم نمیکنه،حالا بگو طبع من سرده یاگرم؟؟

گرم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من الان کای پرتقال وهندونه تویخچال دارم..همش حرص میخورم‌کی ایناروبخوره خراب نشن...به زورهرشب یکی میخورم چون سردم‌میشه..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

گرم

افرین👏👏👏👏👏👏بعضیامیکن طبع سفیدا سرده ،سبزه ها گرم ولی اشتباهه به رنگ پوست ربطی نداره چون خودم خیلی خیلی سفیدم به هرکی میگم طبعم گرمه تعجب میکنه اخه من خیلی خیلی طبعم گرمه

افرین👏👏👏👏👏👏بعضیامیکن طبع سفیدا سرده ،سبزه ها گرم ولی اشتباهه به رنگ پوست ربطی نداره چون خودم خ ...

عزیزم‌همین طوره..

منم پوستم  تیره ولی طبعم‌سرده

اتفاقای دوست داشتم خیلی سفیدبودولی طبعش گرم بود.