2777
2789
عنوان

شما بگین اشتباه من کجا بوده؟

167 بازدید | 24 پست

سلام به همه. دوستان من یه مشکلی دارم نمیدونم چیکار کنم. شوهر من دلش واسه همه زنای اطرافش میسوزه و واسه همشون دلسوزی میکنه به جز من!

یه نمونه اش دیشب اتفاق افتاد

من وقتی ازدواج کردم از تهران رفتم شهر همسرم . هم کار میکنم هم یه بچه یه ساله دارم. هیچکسو ندارم که کمک بگیرم گاهی خواهر شوهرم کمکم میکنه ولی کلا دست تنهام. کل روز دارم میدوئم که به کارای خونه و بچه برسم. دخترعموی شوهر من خونه داره و شوهرش کارش جوریع که شبا ساعت ۱۲ میاد خونه اونوقت این خانم بچه اش همیشه پیش مادرشوهرش یا مادر خودشه یه ماشینم واسه خودش خریده زیرپاشه اینور اونور میره دیشب تو مهمونی تنها اومده بود ساعت ۱۱ هم رفت چون با شوهرش میخواست بره یه جا دیگه مهمونی... امروز شوهرم میگفت دلم برای فلانی(دختر عموش) میسوزه خیلی سخته .... من دیگه ترمز بریدم گفتم منو نمیبینی دست تنها تو شهر غریب هم کار میکنم هم بچع داری هیچ تایمی واسه خودم ندارم ... به نظر شما چرا شوهرم زحمتا و رنجای منو نمیبینه؟ هر وقتم گله کنم میگه غر میزنی و به حرفام گوش نمیده. ایراد کار من کجاست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقت کجا میره؟؟ اگر خرج خونه میشه باید کارای خونه رو اشتراکی بکنید نباید رو دوش یه نفر باشه چون اگر ملاک کارکردن بیرون مرده و نباید خونه کار کنه شماهم داری کاری میکنی پس کارخونه بلید اشتراکی باشه

میگم نمیخوام برم سرکار میگه زن خانهدار دوس ندارم برو تو اجتماع فعال باش!!!

بگو منم مرد تنبل توخونه ک بهونه میاره دوس ندارم دارم پا ب پات بیرون کار می کنم پا به پام تو خونه کار میکنی والا‌..

بگو توخونه فعال باش تنبل نباش!