2777
2789
عنوان

مشکلات جسمی روحیتونو بگین

178 بازدید | 17 پست

مثلا پوستی جسمی روحی چیا؟ مثلا من چن وقته پام رگش درد میگیره، معدم مشکل پیدا کرده ی نمه، اذیت میشم نفخ و.. پوستم یکم موهام کم پشت خیلی ریخته جوش دارم یکم اینجوری طورا... شماها چی؟؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته تپلم باید لاغرشمو، سلولیتمم خوب بشه و. 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

جسمی آسم دارمروحی بشمور بیاد وسواس هم فکری هم عملی میسوفونیا نشخوار فکری دارم مودی هستم

و شبا نمیتونم بخوابم نمیدونم جسمیه یا روحی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

تلفیقیه

خیلی بده ها

بخواب برو دکتر 

خواب مهم

جسمی جدیدا اینطوری شدم که زیر چونه و فکم جوش درمیاد و من دستکاری میکنم و ردش میمونه و سیاه میشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
جسمی آسم دارمروحی بشمور بیاد وسواس هم فکری هم عملی میسوفونیا نشخوار فکری دارم مودی هستم

خدا بهتون سلامتی کامل بده 

اینارو از کجا متوجه شدین روانشناس بهتون گفت تست کردین یا همینطوری میگی 

جسمی جدیدا اینطوری شدم که زیر چونه و فکم جوش درمیاد و من دستکاری میکنم و ردش میمونه و سیاه میشه

جدیدا من یه چیزی پیدا کردم از دیجی کالا خیلی عالیه برای جوش راحت جوش و دونه های سر سیاه رو در میاره بدون ردی 

اسمش میله پیلینگ هست که ۵۰ هزار تومنه یعنی به نظرم هر فردی چه زن چه مرد باید یکی داشته باشه سرچ کن دیجی نظراتشم بخون 

کاش جلوتر باهاش آشنا میشدم 

بعد از  حمام که منافذ پوست بازه و پوست تمیز و نرمه باید باهاش،کار کنی  سرچ کنی هم فیلم کار باهاش تو گوگل هست 

حتما بگیر دیگه کبودی نداره 

فقط تا یه روز کمی التهاب داره و قرمز میشه بعدش هیچ ردی نمیمونه 

جدیدا من یه چیزی پیدا کردم از دیجی کالا خیلی عالیه برای جوش راحت جوش و دونه های سر سیاه رو در میاره ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش