2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ربطی ب نوع روز نداره تا جایی ک می دونم 

شرایط دیگه ای داره ک باید رعایت شه موقع آزمایش و روز قبل آزمایش

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

روز سوم تا پنجم میشه انجام داد

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
خیلی ربطی ب نوع روز نداره تا جایی ک می دونم  شرایط دیگه ای داره ک باید رعایت شه موقع آزمایش و ...

ب روزش هم ربط داره.باید حتما روز سوم تا پنجم باشه وگرنه جوابشو قابل قبول نیس.ی سری شرایط هم داره ک باید رعایت شه

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

[QUOTE=78115765]اره بابا بده[/QU

آخه من دیروز غروب رفتم دکتر روز سومم بود بعدش دکتر زنان گفت برو همین الان بده مشکلی نداره ولی وقتی رفتم آزمایشگاه گفتن الان نمیشه باید ناشتا بیای دکتر آزمایشگاه میگفت الان جوابش اشتباه درمیاد ولی روز پنجم بیا مشکلی نیست الان نمیدونم چکار کنم برم یا نرم 

ب روزش هم ربط داره.باید حتما روز سوم تا پنجم باشه وگرنه جوابشو قابل قبول نیس.ی سری شرایط هم داره ک ب ...

هفته پیش تو آزمایشگاه  فرمی رو خوندم  در رابطه با همین آزمایش و شرایط ش ... ولی درباره روزش محدودیت یا نکته ای رو ذکر نکرده بود .....

بگذریم .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ب روزش هم ربط داره.باید حتما روز سوم تا پنجم باشه وگرنه جوابشو قابل قبول نیس.ی سری شرایط هم داره ک ب ...

خوب من فردا روز پنجمم یعنی مشکلی نیست ؟ بعدش گفت دو ساعت بعد از خواب بیا مثلا 8 بیدار شو 10 بیا آزمایشگاه

هفته پیش تو آزمایشگاه  فرمی رو خوندم  در رابطه با همین آزمایش و شرایط ش ... ولی درباره روز ...

دیگه روزه ش حتما باید بدونین.کلا ازمایشا هورمونی باید تو پریودی باشه 

خوب من فردا روز پنجمم یعنی مشکلی نیست ؟ بعدش گفت دو ساعت بعد از خواب بیا مثلا 8 بیدار شو 10 بیا آزما ...

اره روز پنجم میشه.اره دو ساعت قبل از ازمایش باید بیدار شی.با گوشی صحبت نکنی ،پیاده روی نکنی.۴۸ساعت قبلش سینه هاتو تحریک نکنی.شبش لباس زیر نپوشی.ساعت ده شب بخوابی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز