2777
2789
عنوان

خانم راننده

122 بازدید | 5 پست

دیروز تو خیابون دیدم ی خانمی پشت فرمون نشسته دوبل پارک کرده بود شیشه رو پایین زده بود و تخمه میخورد پوستش هم میریخت بیرون دقیقا روی زمین ی کپه پوست تخمه جمع شده بود .نگاش کردم جوووون بود کلی هم بخودش رسیده بود خیلی منظره بدی بود. حالا اگه با همین خانوم بشینی حرف بزنی کلی در مورد بی فرهنگی مردم سخنرانی میکنه و اینکه چقدر خودش بافرهنگه و هزار تا چیز دیگه. هیچی دیگه ذهنمو مشغول کرده خواستم با بقیه هم درمیون بزارم

خدایا شکرت. من ی زن قوی ام. 

چند روز پیش هم یه خانوم زده بود به نوه عمم در رفته بود دویست هزار خرج دوا دکترش شد البته یه اقاییشمارشو برداشته بود پیگیری کنن ولی نمیدونم بعضی کارا در شان خانوما نیست ابروی بقیه خانوما. رو هم میبرن

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که گفتید استثناء است. انقدر فشار و تحقیر و تمسخر درباره رانندگی زنها زیاده که اگه میبینی زنی با ...

رانندگی زنها که الان خیلی عالیه. من سالهاست که رانندگی میکنم تحقیر و تمسخر استثناس .بحث سر آشغالریختن یک خانوم بظاهر متشخصه که بسیار زشت بود

خدایا شکرت. من ی زن قوی ام.