2777
2789

خواهر شوهر بزرگم شماله، بعد سه سال اومدیم خونشون، رسیدیم برامون ماکارونی گذاشته بود، کم اومد، صبح بیدار شدیم دیدیم نیست رفته دکتر، خونش افتضااااح کثیف بود، سه تا پسر شلوغ داره اما دلیل نمیشه به نظرم که خونه انقد کثیف باشه پیش مهمون!! با شوهرم خونشو تمیز کردیم اومدیم صبحانه بخوریم شوهرش گفت پنیر نداریم فقط کره و مربا،برا ناهار بالاخره اومد خونع و دل مرغ با یکم بال کباب کردن، شامم گفت خودت پاشو کوکو سیبزمینی درست کن، الانم برا ناهار باز بال مرغ گذاشته کباب کنن، میوه هم نخریدن ، تو این دوشب یه کیلو نارنگی گذاشته جلومون با تخمه!!! خیلی اعصابمون خرده، ارزش قائل نشدن برامون، پولدار نیستن توقع پذیرایی انچنانی ندارم اما تا اون حدم نیست یع خورشت نپزع، فریزرش پره، خودمون دوتا مرغ براش خریدیم ۷۵ تومن، دو کیلو میوه نذاشتن جلومون، خیلی احساس خفت میکنم

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه ک مث هم نیستن من وقتی این چیزاو میبینم میگم بیخیال همع ک مث هم نیستن هرکی یه جوره دیگ چ میشه کرد

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
چرابراش مرغ گرفتی

گفتیم بعد سه سال میریم هم دست خالی نباشیم ، هم گفتم تو این گرونی فشار نیاد بهشون😢

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

مگه میری جایی که غذا بخوری😐چه زشته ادم گله شکمشو بکنه درسته مهمون اخترام داره هرکسی که احترام نگهداش شان خودشو برده بالا ولی اگرم نکرد نباید پشت سرش بگیم خیلی زشته به نظرم