2777
2789

هر موقع عادت میشم به مشکل بر میخورم اما اینو شوهرم نمیفهمه تو این سه سال به خدا هر بار عادت شدم بهش گفتم اما پشت گوش میندازه و واقعا خستم کرده و تو این دوره که باید فکرم آزاد باشه نمیذاره بخدا از اعصاب بیجا سردردم حالت تهوع پیدا میکنم...و کلا با ابراز علاقه تا بعد از عروسی مشکل داریم 

راستی یه نصیحت هیچوقت با یه پسر پایین تر از خودتون چه از لحاط اجتماعی چه خانواده چه فرهنگ ازدواج نکنید ..الان چون میثم تو شهرستان بزرگ شده و من تو شهر سر ابراز علاقه هم مشکل داریم ...😧😢😯😥چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابراز علاقه ربطی نداره فکر کنم به شهرستانو روستا....آدم دیدم شوهرش خارج رفته و اجتماعی و بیزینس من بوده ولی دوکلام عاشقانه بلد نبوده...یادش بده کم کم خودت

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
نمردیم و فهمیدیم شهرستانیا ابراز علاقشونم فرق داره با تهران😑

😂😂😂😂😂😂😂👌👌

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

عزیزم بی منظور میگم اگه واقعا فکر میکنی چون شوهرت شهرستانیه بقول خودت پس ازت پایین تره و ابراز علاقه بلد نیست بهتره دنبال علت مشکل تو خودت بگردی نه ایشون 😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
مرسی که حرف دل منو زدی، زحمتمو کم کردی

خخخخ آخه دوستمون یخورده بد ابراز کردن مشکلشونو اینجوری به خیلیا بر میخوره 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه ها قبول کنید که تربیت توی خانواده های مختلف متفاوته من تهرانی نیستم همه هم بنده ی خدا هستن، اما معتقدم که هر چه شخص محیط زندگیش کوچیکتر باشه یه سری تفاوت های فرهنگی با افراد محیط های بزرگتر داره و همین تفاوتها میتونه مشکل ساز بشه اصلانم بحث اینکه کی بالاتزه کی پایین تر نیست بحث تفاوته....