2777
2789

يادمه پنجم دبستان بودم هرروز باخواهرم ودوستم ميرفتيم مدرسه(مدرسمون چندكوچه اونورتر بودفقط) خلاصه توراه مدرسه بوديم منم خيلي خواب الود بودم پسرهمسايمونم صبح زود داشت باغچه كنارحياطشونو آب ميداد منم دقيقاهمون لحظه پاهام يه پيچ بدي خورد تا چونه رفتم تو لجن...افتادم تو آب 

من اينشكلي

شدم پسره اينشكلي

فقط وقتي به خودم اومدم كه خواهرم ودوستم جنازمو بردن خونه 

خداااا يهو يادش افتادم!!!! شما خاطراته خوردن زمين چي دارين؟ 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه بدتر وقتیه ک تا دمش میری ولی نمیفتی😫

جدیدا حس میکنم فوبیا گرفتم همش از این میترسم تو خیابون بخورم زمین خیلی اذیت میشم

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

من که هر چی خاطره دارم از زمین خوردنه  

حیف که الان مغزم تعطیله نصفه شبی

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

من بچه بودم زیاد میوفتادم . یبار بارون شدید زده بود همه جا پر از اب شده بود منم ندیدم که جوی اب هستش داشتم میرفتم مدرسه پامو که گذاشتم  تِلِپ افتادم تو جوی اب سر تا پا خیس برگشتم خونه . یبار هم تو اردو رفته بودیم بیرون لب حوض داشتم راه میرفتم افتادم تو حوض اب دوستام بهم خندیدن ولی چند دقیقه بعد اونا هم افتادن تو حوض 😁

منم تو دانشگاه یکی از پسرا کلاسمونوصدام کرد منم اینقدر حول و هیجان زده شدم از توی گلا رفتم پیشش بینمون یک تیکه فضا سبز بود که وسط راه چون گل بود ولیز رفتم هوا😎بقیش دیگه بفهمین چه خفتی کشیدن

یبار خواهر من صبح موقع مدرسه رفتن سر کوچه خورده بود زمین ظهر همه توی محله میگفتن.هرکی میدید حالشو میپرسید از زن و مرد کوچیکو بزرگ حالا خودش ساعت یک امد خونه گردن نمیگرفت خورده زمین الانم یادش میوفتیم سوژه میشه .خودمم یبار تازه نامزد بودم پوتین پاشنه دار گرفته بودم مثلا خانم شدمدیگه بعد پام پیچ خورد افتادم تو جوب اونم چه جوبی چاه بود بیشتر نامزدم دستمو گرفته بود زود کشیدم بیرون.خودشم وسط شهر بودیم 😓 بعصی وقتا واقعا خنگ میشم 

رفتم داروخانه,, داروهام گرفتم اومدم بیرون اون سمت خیابون روبروی داروخونه یه عابر بانک بود یه مرد کچل دستش تو جیبیش نیم ساعتی میشد اطراف عابر بانک میچرخید منم قبل از رفتن داخل داروخانه دیدمش ولی با اینکه با عابر کار داشتم از ترس اینکه طرف دزدی چیزی نباشه نرفتم سمت عابر گفتم بعداز گرفتن داروهام میرم,,,, خلاصه اومدم بیرون و تو فکر اقا دزده بودم داشتم اون سمت رو نگاه میکردم از پله های داروخونه پامو بزارم پایین و بین زمین و اسمون بمونم بعدم یه فرود جانانه با صورت روی زمین,, همه داروهامم ولو شد. 😐😐تا من باشم و زود قضاوت کنم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من ترم ۲ دانشگاه بودم تازه با دوسپسرم بهم زده بودم بعد اصلا حواسم نبود داشتم با دوستم میومدم سمت ایستگاه ...بعد یه میدون هست تو رشت  که خیلی شلوغه ایستگامونم اونجا بود همونجا دوسپسرمو با دوست دخترش دیدم داشتم نگاشون میکردم یهو پام پیچ خورد افتادم رو زمین پهن شدم بعد همه نگام میکردن هم گریه نیکردم بخاطر دوسپسرم هم میخندیدم🤣🤣🤣