2777
2789
عنوان

بدجوری گیر افتادیم کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 20 پست
کدوم شهری؟ی جاهای هست برای کار درمنزل برو انجاها سفارش بگیرکارکن توخونه کمک خرج باش فعلا تا دست و با ...

باردارم عزیزم شرایطش رو ندارم 

کارای خونمم بزور انجام میدم با این شرایط

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکیم راهی نداد مرسی

اگه فقط مشکلت این ماه از کسی قرض بگیر تا ماه بعد با حقوقتون‌تصویه کنید 

ولی در کل از ماه بعد شده ماهی ۲۰۰ بزار کنار برای پس انداز

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

خب دختر خوب ب شوهرت بگوـتو این شرایط تولد وکادو نمیخای و حضورش برات بهترین کادوهس تا یه دغدغه از ذهنش حذف شه وشرمنده نشه غرورش خرد شع..ولخرجی نکنین پس انذاز کنین برای وقتی نی نی ب دنیا میاد با این هزبنه ها سرسام اور پوشک و.....برا الانم اگه طلایی حلقه ای چیزی داری بفروش دستتو جلوکسی دراز نکن..ماهم از این بحرانا مالی زیاد داشتیم

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
خب دختر خوب ب شوهرت بگوـتو این شرایط تولد وکادو نمیخای و حضورش برات بهترین کادوهس تا یه دغدغه از ذهن ...

طلاهامو ک خیلی وقته دادم رفته ههییییی😢

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪