2777
2789
عنوان

بدجوری گیر افتادیم کمکککک

201 بازدید | 20 پست

این ماه خیلی گیر کردیم

اجاره مون ١٠ روزه ک عقب افتاده

ماشینمون خراب شد یهو روشن نمیشه ٢٠٠ تومن پول تعمیرشه دستمون خالیه

حدود دویست تومنم از بقیه قرض گرفتیم ک باید بدیم توی همین روزا

بدتر از همه اینه که😿‌تولد منم چند هفته دیگست

کسیم نداره قرض بده بهمون انگار.

کسی راهی پیشنهاد داره ؟‌شما وقتی ک گیر می کنید اینجوری چیکار میکنید...

ماه های دیگه خوب بودا این ماه همه چی پیچیده 

مغزم خراب شد بسکه فکر کردم😭😭😭

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

خدا بزرگه ، جور میشه غصه نخور ...

یهو از یه جایی ک تصورشم نمی کنی ، میرسه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تولد پیشاپیش مبارک 

تولد گرفتن که مهم نیست 

همیشه اینو بدون پول برای پس انداز داشته باشین حتی به مقدار کم برای روز مبادا 

شده از خودتون بزنید وجمع کنید 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
فقط این میدونم بدی و بدبختی ک میاد همش پشت هم میاد 😒😐

عزیزم اتفاقا ما خیلیم خوشبختیم و من راضیم

اما یوقتا ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

و منم دنبال راهم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
عزیزم اتفاقا ما خیلیم خوشبختیم و من راضیم اما یوقتا ممکنه برای هرکسی پیش بیاد و منم دنبال راهم

وا منکه چیزی نگفتم میگم کلا برا منکه پیش میاد بدبختی همش پشت هم پیش میاد 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔
ایشالا روریتون زیاد شع ولی نزدیک بودن تولدتون چ ربطی داشت؟

مرسی

برای من تو این اوضاع تولدم زیاد مهم نیس

ولی میدونم دغدغه ی همسرمه و دوس نداره شرمنده باشه...

من فقط دنبال راهم ک این گیرو دار های مالی رد بشن

وا منکه چیزی نگفتم میگم کلا برا منکه پیش میاد بدبختی همش پشت هم پیش میاد  

عزیز جان مگه من گفتم چیزی گفتین

کلی گفتم .

به بدبختی فکر نکن مطمین باش تو خیلی چیزا داری ک بقیه ندارن و خوشبختی

هیچکیم راهی نداد مرسی