2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم عین شرایط شما هستم،دکتر زنان رفتم،سنو لگنی هم دادم جواب نگرفتم،موقع خوابیدن و وایسادن،یا چی ...

عزیزم من دردهای لگنیم از اندومتریوز هست متاسفانه و اینکه با کوچکترین عفونتی شدید میشه

انشاالله ب زودی رفع میشه

عزیزم خواهشا تجربه رو بگو ، من درد شدید دارم باید کجا برم؟

سلام، عزیزم اول از بابت عفونت و کیستو کمبود اهن و... چک بشو

اگه سالم بود برو ارتوپد

من متوجه شدم ک چسبندگی لگن دارم 

سلام، عزیزم اول از بابت عفونت و کیستو کمبود اهن و... چک بشو اگه سالم بود برو ارتوپد من متوجه شدم ک ...

سلام دوست عزیز منم دقیقا عین درد شما دارم 

شما چطور متوجه شدید چسبندگی دارید ؟با چی تشخیص داده شد؟عمل نکردید

سلام دوست عزیز منم دقیقا عین درد شما دارم  شما چطور متوجه شدید چسبندگی دارید ؟با چی تشخیص داده ...

عزیزم تو هیچ سونویی و... مشخص نشد باردار شدم و چون بارداری سخت و زمینه درد از قبل داشتم شک رفت به چسبندگی و سزارین مشخص شد

عزیزم تو هیچ سونویی و... مشخص نشد باردار شدم و چون بارداری سخت و زمینه درد از قبل داشتم شک رفت به چس ...

عجب ...ببین من علاعمم اینا هست 

تازگیا وقتی جای سفت یا سرد میشینم استخون لگن و رون پاهام درد میاد طوری که انگار میخواد بترکه 

روز اول قاعدگی مقعدم تیر میکشه 

اگر زحمتتون نیست میشه تاپیک آخرم رو بخونید 

نظر بدید ببینید ممکنه بااین توصیف اندومتریوز باشه 

من کلا استخون و ماهیچه لگن و پایین کمرم انگار مورمور میشه و انگار سردش هست طوری که نیاز به ماساژ وگر ...

من تاپیک اخرتون رو همون روز جواب دادم عزیزم، گفتم بسته به محل علایم متفاوته

من جراحی نکردم داخل سزارین چسبندگی وا شده اما مجدد ۲ماه بعد تو کف لگن برگشت و تحت نظر پزشک هستم

و تشخیص اندومتریوز رو متخصص اندو میده با سونو ک مینویسه میدونم که متخصص های اندو سونو که مینویسن ملاک تشخیصشون هست تا ca125

من تاپیک اخرتون رو همون روز جواب دادم عزیزم، گفتم بسته به محل علایم متفاوته من جراحی نکردم داخل سزا ...

با سونو واژینال سه بعدی مشخص میشه ؟اینو دادم نرمال بود 

Ca125هم دادم ۳۳بود ...رنج ازمایشگاه زیر ۳۵نرمال محسوب میشد 

با سونو واژینال سه بعدی مشخص میشه ؟اینو دادم نرمال بود  Ca125هم دادم ۳۳بود ...رنج ازمایشگاه زی ...

سونو باید دکتر بنویسه اندومتریوز چک بشه و محل هارو مشخص کنه مثلا روده مقعد لگن و... یا همه

و سونوگراف باید تخصص اندو داشته باشه که اکثرا دکتر معرفی میکنه

عزیزم ca125 نمیتونه به تنهایی علت نداشتنش باشه

من خودم پایین بودم اما اندو داشتم

چون دکتر های اندومتریوز هیچ وقت ازمایش رو نمیگن معمولا سونو رو قبول دارند

با سونو واژینال سه بعدی مشخص میشه ؟اینو دادم نرمال بود  Ca125هم دادم ۳۳بود ...رنج ازمایشگاه زی ...

شما ممکنه عفونت داشته باشی یا عامل دیگه ای باعث دردت بشه