2777
2789
عنوان

چرا هیشکی جواب منو نمیده؟🤔

158 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم.تاپیک قبلمو هیشکییییی جواب نداد.بچه ها کدوم بانک با ضامن کارمند غیررسمی وام میده؟شنیدم بعضی بانکا قبول میکنن.کسی هست از بانک مهر اقتصاد تازگیها وام گرفته باشه؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست اصلا توو زمینه ی وام گرفتن راهنماییم کنه؟؟ایهاالنااااااس ثواب داره جواب بدیددددد

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
بانک انصار

خودتون گرفتید؟میشه کامل توضیح بدید؟ضامن من فقط فیش حقوقی داره.کسر از حقوق نداره

اره شوهر من وام گرفت از مهر اقتصاد 

ميانگين ده تومن گذاشت 

ولي يك تومن يك تومن اضافه كرد طول كشيد 

حسابش كار كرد وگرنه ثابت ١٠تومن بزاري ٦ماه وام ميدن ١٠تومن 

قسطش ٤٥٠ كارمزد ٤درصذ 

من فقط یه دونه ضامن دارم اونم بافیش حقوقی.کسر از حقوق نداره.کدوم بانک میتونم بدون سپرده وام بگیرم؟لطفا کسی ک اطلاع داره راهنماییم کنه.ثواب داره والا

بستگی داره کارمند کدوم ارگان باشه.فقط کارمند های شرکت های سهامی عام رو قبول میکنن و دولتی

حقوقش ۱ونیمه بیمه هم هس.شرکت سهامی عام یعنی چی ؟

مهر اقتصاد بستگی به مبلغ وام داره برای مبالغ بالا حتما باید کارمند باشه که چک داشته باشه ولی برای مبلغهای پایین تر مثل 15میلیون ضامن کاسب با پروانه کسب و چکم قبول میکردن ، تو شهر ما موسسه انصار القائم هستش که ضامن غیر کارمند قبول میکنه فقط باید چند تا ببری و هم هم چک داشته باشن

پرستار nicu
اره شوهر من وام گرفت از مهر اقتصاد  ميانگين ده تومن گذاشت  ولي يك تومن يك تومن اضافه ...

بدون سپرده اطلاع ندارید شرایطش چ جوریه؟صامن بدون کسر از حقوق قبول میکنن؟