2777
2789
عنوان

چسب میخچه باعکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21741 بازدید | 35 پست

درس میشه همه چی تو فکرش نرو اول انگشتتو درس کن بعد عمل و بعدم دندونات

ان شاالله ک خیر میشه

الله هم صل علی محمد و ال محمد

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا خودم و شوهرم میخچه در اومد جاهای مختلف کف پا، بعد از حمام طولانی که خوب خیس خورده باشه با یه نصف تیغ نو و تمیز خیلی اروم لایه برداری میکنم میخچه رو تا جایی که یه ذره درد حس کنم. چون میخچه لایه های تجمع کرده پوست مرده اس و خودش درد نداره بلکه اون زیرش که به پوست فشار میاره و عصب اونجاست درد حس میشه. چند بار که اینجوری بعد از حمام با تیغ خیلی اروم لایه برداریش کنی کامل خوبذمیشه فقط نباید به پوست اسیب برسه و درد و خونریزی نداره اصلا، مثل ناخن گرفتنه. 

منم پاشنه پادارم چکارکنم چندباردکترتخیله کرده بازاومده

یادم میاد چسب میخچه زدم.بعد با موچین انقد توش و خالی کردم.وااااایییی.چقد بد بود همه سر سیاه بودن و خون میومد.بعد برا کمک خونه تکونی رفتم خونه مادرشوهرم تو اب بود یروز تمام.بعد کمک کم خوب شد وسربسته شد.

خدایا شکرت

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..

با سلام

چسب آجیکور محصولی برای درمان قطعی میخچه است که با توجه به اینکه تمامی روش های درمان این پدیده دردناک مشکلات خاص خود را دارند،  چسب آجیکور برای درمان بدون درد، کم هزینه و دائمی میخچه موثر می باشد.