2777
2789
عنوان

چسب میخچه باعکس

| مشاهده متن کامل بحث + 21741 بازدید | 35 پست
میگم مگه تو این ۱۴ روز فقط یه چسب زدی و باز نکردی.....من شوهرم تو ۳روز ۴تا استفاده کرد و پوستش سفید ...

چراهردوروزعوض میکردم سفیدشدولی دردمیکردنمیتونستم زیادبکنم ازته ولی بازدردتحمل میکردم میکندم تااخراینجورشد بنطرتون چیکارکنم خوب شه انگشتم خارش دارتاول زده بادگرده قرمزشده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه راه حل سنتی هست.منم مادرم رو دستشبود هرکاری کرد برداشته نشد.

میگن یه دونه برنج که هنوز پوستش کنده نشده رو یجایی که مسیر اب باشه مثل کنار رودخونه یا تو باغچه چال میکنی.موقع چال کردن هم میگی این همون میخچه س اینجا چالش میکنم هروقت رشد کنه میخچه منم ازبین میره.

باورت میشه اینجوری میخچه رو دست مامانم کامل ازبین رفت اصلا انگارنه انگار چیزی قبلن بوده فقط پوستش کمی سفید تره اون تیکه😓😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم پاشنه پادارم چکارکنم چندباردکترتخیله کرده بازاومده

از عطاری محلولش رو بخر و با گوش پاک کن بزن ب میخچه ی پات بعد ک سفید شد و نرم شد با ناخن گیر هی بچین و بریزش دور خیلی سریع خوب میشه 

برا من دو روز استفاده کردم بعد گذاشتم پوستاش بازسازی شد و چک کردم ک کجاها میخچه اش مونده باز دو روز دیگه استفاده کردم خوبه خوب شد

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
عزیزم چسب نزن دوباره در میاد بزار جاش خوب شه گوجه ببند

ن نمیزنم دیگه ترسیدم 😥😥خیلی اذیتم میکرداوردم زدم اینجورشدروزدهم😣😣😣الانم بدترشدم یکی گفت سرگوجه روببندمیفته نیفتادبازم خوب شدتست میکنم

محلولش رو بخر قیمت ایرانیش 5 یا 6 تومنه خیلیم خوبه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
از عطاری محلولش رو بخر و با گوش پاک کن بزن ب میخچه ی پات بعد ک سفید شد و نرم شد با ناخن گیر هی بچین ...

برمن اینم بیفایده بود😣😣😣ریشه اشوبایدبسورونم جراحی کردم بیفایده 

محلولش رو بخر قیمت ایرانیش 5 یا 6 تومنه خیلیم خوبه

اصلاجواب نمیده برمن برهمون رفتم جراحی جراحیم چون نزدیک استخون نتونست ریشه اشوبسورونه حوب مونده دردمیکنه چسب زدم این شکلی شدانگشتام

خیلی بد شده خودت اذیت میشی 

حالا برو دکتر ببین چی میگه ولی فعلن میخوای خیسش نکن زیاد پاتو‌نذار تو اب

خیلی بد شده خودت اذیت میشی  حالا برو دکتر ببین چی میگه ولی فعلن میخوای خیسش نکن زیاد پاتو‌نذار ...

نمیتونم برم دکترالان😥😥😥وای خداکارام گره خورده همش ازابنوردندون دردکل دندونام درست کنم ازاینورعمل ازاینورم انگشتم وای خدا😣😣😣