2777
2789
عنوان

کیا مث منن؟

101 بازدید | 12 پست

خانوما شما هم تو جمع مخصوشا تو جمع شاد یا مداسما ک همه جمعن دلتنگ و ناراحت و افسرده میشین؟البته دلتتگی برا شخص یا جیزی نه بلکه کلا خودتوت هم نمیدونین دلتون چی میخاد..یا فقط من این شکلیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودتون فقط مثل خودتونید 😀😀😁 خدای ناکرده شما حسودین؟؟؟؟؟

نه بابا.اصلا .تو جمع خانوادگی خودم هم همینجوریم.دلم گریه میخاد خیلی وقتها هم گریه میکنم.شوهرم هم میدونه اخلاقمو میگه منم گاها مث تو میشم.

من همیشه حسرت گذشته ها رو دارم

ای جانم ذهنت رو ازاد کن . ذهن ادم رو مجبور میکنه که خاطرات گذشته رو به یادش بیاره بعد گولت میزنه از خاطرات خوش یهو  درگیر چیزهای بد و حسرت دار میکنتت . هرموقع این پیش اومد سعی کن زود به زمان حال برگردی و بگی گذشته تموم شده پس باید الان از این لحظم استفاده کنم و لذت ببرم . سخته ولی تمرین کنی حالت خوب میشه

ای جانم ذهنت رو ازاد کن . ذهن ادم رو مجبور میکنه که خاطرات گذشته رو به یادش بیاره بعد گولت میزنه از ...

خیلی تلاش کردم حتی بدون مشاوره تا حدودی موفق شدم اما باز گذشته برام زییاتره..درحالی ک شاید همون گذشته تو زمان خودش برام جالب نبودا..کلا خوددرگیری دارم انگار