2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 75 پست

ولع خوردن داری عادیه اما ب چیزای مثبت فکر کن هعی ورزش کن و مطلب چربی سوزی بخون اراده ات بره بالا من از ۸۷ کیلو بعده ۳ ماه رسیدم ۷۱ کیلو تموم زحماتم ب ثمر نشست مطمئنن سختیشو داره ولی خیلی حس سبک و رضایت میکنی ب نتیجه ی دلخواهت برسی

اراده تو قوی تر کن . بنظرم لباس تنگ بپوش برو جلو اینه هی اینجور یاد اوری میشه که چقد چاقی و باید لاغ ...

آخه من واقعا اونقدرا چاق نیستم خیلی تو صورتم چاقیم معلومه ولی به خاطر اینکه قدم بلنده بدنم به اون شدت چاق نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریکککک چیکار کردی خانووومم    

من حامله بودم و بعد زایمانم که الان 36 روز میگذره خیلی میوه مصرف میکنم کلا خوراکم کم شده و چون شیر میدم خیلی کم میکنم قبلا همش دلم هله هوله میخواست الان به شدت میوه میخورم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
آخه من واقعا اونقدرا چاق نیستم خیلی تو صورتم چاقیم معلومه ولی به خاطر اینکه قدم بلنده بدنم به اون شد ...

خب اگه اونقد چاق نیستی کم خور کن  اینجوری اذیتم نمیشی

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
آخه من واقعا اونقدرا چاق نیستم خیلی تو صورتم چاقیم معلومه ولی به خاطر اینکه قدم بلنده بدنم به اون شد ...

کالری شماری تو تاپیک بامداد خمار خوبه دو هفته اول سخته بعد معدت جمع میشه ک تو اون دو هفته ی اول باید حجم معدتو با سبزیجات بگیری 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من از 36 روز پیش تا الان 11 کیلو کم کردم خیلی خوشحالم  95 بودم امروز شدم 84 و دویست  دکت ...

چجوری به منم بگو😧😧😧😦😦😦

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤