2777
2789

حالا یه نوشته توی شناسنامه انقدر اهمیت داره براتون؟ دروغی که رد و بدل نشده از قبل می دونستین سابقه طلاق داره دیگه، حالا یه کلمه دوشیزه کنار اسمش باشه یا نباشه چه تاثیری تو رابطه اشون می زاره؟؟؟؟

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید دوشیزه بوده و کلا رابطه جنسی نداشته

ما یه فامیلی داشتیم یک سال هم عروسی بود ولی چون شوهرش مشکل داشت جدا شد دوشیزه بود

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

اصلا کجای شناسنامه این کلمه رو می نویسن؟!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
حالا یه نوشته توی شناسنامه انقدر اهمیت داره براتون؟ دروغی که رد و بدل نشده از قبل می دونستین سابقه ط ...

والاااا

عزیزم زن داداش یه ماهی میشه عقد کردن که ایشون قبلا ازدواج کردن حالا تو شناسنامه داداشم اسم این خانوم ...

اتنا  خانم ایشون سرتون کلاه گذاشته باید میکفتش اگه بتونی گفته هاتونو ثابت بکنید در دادگاه محکوم میشه 

اتنا  خانم ایشون سرتون کلاه گذاشته باید میکفتش اگه بتونی گفته هاتونو ثابت بکنید در دادگاه محکوم ...

ببخشین رو چه قوانینی این نظریه رو صادر کردین؟

برو پستاشو بخون بعد دنبال قوانین مدنی بگرد خو

پست هاشو خوندم، گفت خانوم مطلقه هست، الان عقد کرده تو شناسنامه محضر دار نوشته دوشیزه، کلاهبرداری کجای داستانه؟ ایشون حتی مطمئن نیست که ترمیم انجام داده یا نه!!!! و محضر دار هم فقط طبق عرف نوشته دوشیزه و هیچ بار قانونی ای این کلمه نداره

پست هاشو خوندم، گفت خانوم مطلقه هست، الان عقد کرده تو شناسنامه محضر دار نوشته دوشیزه، کلاهبرداری کجا ...

خب پزشکی قانونی راحت میفهمه منظورم همین بوده تورو خدا ول کن خو- اصلن خر ما از کره گی دم نداشت حله ؟؟؟

خب پزشکی قانونی راحت میفهمه منظورم همین بوده تورو خدا ول کن خو- اصلن خر ما از کره گی دم نداشت حله ؟؟ ...

چرا انقدر بی اعصابی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من فقط دارم می گم وقتی می دونی که طرفت مطلقه هست، ترمیم کردن یا نکردن تاثیری تو رابطه اتون نمی زاره، دروغ نگفته که باکره ام و الان بفهمن ترمیم کرده، می دونستن که شوهر داشته و بالطبع رابطه هم داشته، اتفاقا برا خانواده هایی که حساس هستن خوب هم هست، بعد طلاق رفته ترمیم که پشتش حرفی نباشه که بعد از طلاق هرز پریده و اینا