2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن خودتو ب زحمت ننداز عزیزم....من چقد وسیله گرفتم دیروز مادرشوهر از خدا بی خبرم ز زده ب مامانم ک هیچی نخریدید ب دخترتون (بعد۲سال)

طفلی مامان اینقده ناراحت بود....

هر چقد بخری و گرون بخری اخر میگن نخرید....لعنت بهش هی خودش ب دخترش هیچی نخریده هیچی...سیسمونی دخترشم ی دست لباس واس نوه اش گرف😐😐😐

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اصن خودتو ب زحمت ننداز عزیزم....من چقد وسیله گرفتم دیروز مادرشوهر از خدا بی خبرم ز زده ب مامانم ک هی ...

عزیزم ادم برا خودش خرید میکنه منم به خاطر تنوع میگم برم تهران

عزیزم ادم برا خودش خرید میکنه منم به خاطر تنوع میگم برم تهران

میگم ینی تو این گرونی زیاد سخت نگیر....

سرویس پلاستیک لیمویی مد😍😍😍

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
به خاطر قیمت نمی گم تنوع زیادتره تهران اینجا چند مدل هست نو همه مغازه ها تکرار میشه

تنوع آره زیاده امنیت هم داره اینقدرشلوغه که همه جای تهران همینه فقط مراقب کیفت باش شب هم بایدیکی همرات باشه

اصن خودتو ب زحمت ننداز عزیزم....من چقد وسیله گرفتم دیروز مادرشوهر از خدا بی خبرم ز زده ب مامانم ک هی ...

منم فقط ده تومن خریدم بقیه رو واسه خودم طلا خریدم مامانم هرچی گفت نکن دختر  زشته حرف میزنن بازکارخودمو کردم هرچی بیشترحساسیت نشون بدی بیشتر اذیتت میکنن البته اونام واسم نکردن شوهرمم خونه وماشین نداشت

نه خدایی زیاد خرید نمیکنم گرونم نمیخرم

کار خوبی می کنی خیلی چیزا رو بعدا بگذار خونه شوهر بخر

اگه همچی بخری تا چند سال نیازی به خرید نداری اینجور مرد عادت میکنه فکر میکنه هیچ وقت نباید خرید کنی

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن