2777
2789
کیسه ابم سوراخ شده بود و‌ باید زلیمان میکردم ابش اومد زیر چهار

خداروشکر که سلامته

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه انشالله سالم و صالح صد سال در کنارت زندگی کنه،خواهش میکنم موقع شیر دادن یا عوض کردن لباسش خوابوندنش حتی شستنش ووو.....برا منم دعا کن چون من همه ی اینارو تجربه کردم ولی تواوج لذت بچمو از دستش دادم،۱۵ ماهش بود ازت خواهش میکنم دعا کن برام بگو خدا دامن الهامو دوباره با یه دختر دیگه سبز کن....فقط عزیزم خواهش میکنم چراشو نپرس و برام دعا کن

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
اصلا تو دستگاه نرفت  خدا رو شمر کامل بود وزنشم با توجه به سنش عالی بود  دوکیلو و شصت گرم ...

وای خدارو شکر چه خوب چه بهتر که زود راحت شدی 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

از من به تو نصیحت همیشه بخاطر نعمتی که خدا بهت داده شکر کن در هر حالت ممکن بگو خدایا شکرت،تو زندگی هر آدمی مشکلات ریز و درشتی وجود داره مبادا بخاطر این مشکلات جزعی ناشکری کنی،بدون که اونا هیچی نیستن همشون میگذرن همین که بچت پیشته خودش یه دنیا ارزش داره،خوندن آیه الکرسی و صدقه دادن به بچتو هیچ وقت فراموش نکن و سرسری نگیرش

الان چون تازه کاری ممکنه هنوز یکم اذییت بشی ولی مبادا خم به ابروت بیاری،این بی خوابیا و خستگیا و سردردا بخاطر بچه خودشم شیرینه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

من دخترم وقتی کوچیک بود شاید صدبراب خیالی ها اذیت شدم ن بخاطرخودم بخاطر خودش ک یه لحطه خاب نداشت و فقط گریه میکرد حتی یاداوریش اشکمودرمیارهولی الان ب بودنش خدارو شکرمیکنم

وقتی خداهست...همه چی هست