2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زحمتکش دارم اما ارامفرم خیلیییی تعریفشو شنیدم اجیم

اخه بعضیا میگن خوب نیست برای کنکورای جدید 

کسایی که میشناسین میگن خوبه خودشون استفاده کردن؟ چند درصد زدن؟

اخه بعضیا میگن خوب نیست برای کنکورای جدید  کسایی که میشناسین میگن خوبه خودشون استفاده کردن؟ چن ...

این دی وی دیا فقط کمک ب فهم بیشتر میکنن اگه خودتم خوب بخونی درصدت بالا میره

نظام قدیمش ک خوب بود نظام جدیدشو نمیدونم

ادمک لال نباش پرو باش  
نه اخه کلاساش خیلی شلوغه برمم فرقی با دی وی دی نداره

نه عزیزممم میدونی برا چی پرسیدم ...من خودم دی وی دی گرفتم اصلا راضی نبودم به چندتا از دوستامم گفتم گوش نکردن رفتن واسه موسسه های دیگه رو گرفتن الان همشون مثل چی پشیمونن ...کلا طبق تجربه ی من کلاسِ حضوریه یه معلمِ معمولی بهتر از دی وی دیه چون میتونی رفع اشکال کنی و کمتر وقت میگیره و کلاس بری تنبلی هم نمیکنی ..‌من همینارو به دوستام گفتم هیچکدوم قبول نکردن هرکی یه دلیل آورد الان میگن ای کاش ما از تو عبرت گرفته بودیم .....اگه اصلاااا نتونی کلاسِ حضوری بری پس دی وی دی خوبه نسبتا ....نظام قدیمی؟؟

نه عزیزممم میدونی برا چی پرسیدم ...من خودم دی وی دی گرفتم اصلا راضی نبودم به چندتا از دوستامم گفتم گ ...

اره نظام قدیمم اگه بخوام دی وی دی زیست بگیرم ارامفر خوبه؟ اخه تو شهرما استاد خوب زیست نیست یه عمارلو بود که چندساله نمیاد دیگه

دوم خیلی سبز وسوم و پیش نشرالگو

خب خیلی سبزو نشرالگو خییلی خوبه ...یکی از بچه ها تو کلاس ما زیستشو فقط با همینا ۸۰ زد ....کتاب موج آزمون نشر الگو که یه جمع بندیه کلیه رو بگیر ....سرِخود کتاب دی وی دی همه ی فصل هاروهم داره ...خود اشکان هاشمی نویسنده ی نشرالگو قسم میخورد که همینا کافیه شماها فقط تلاشتونو زیاد کنین ...فک کنم کلا کتابش و دی وی دیاش صد وخورده ای دربیاد از لحاظ قیمت عزیزم.