بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اخه کلاساش خیلی شلوغه برمم فرقی با دی وی دی نداره
نه عزیزممم میدونی برا چی پرسیدم ...من خودم دی وی دی گرفتم اصلا راضی نبودم به چندتا از دوستامم گفتم گوش نکردن رفتن واسه موسسه های دیگه رو گرفتن الان همشون مثل چی پشیمونن ...کلا طبق تجربه ی من کلاسِ حضوریه یه معلمِ معمولی بهتر از دی وی دیه چون میتونی رفع اشکال کنی و کمتر وقت میگیره و کلاس بری تنبلی هم نمیکنی ..من همینارو به دوستام گفتم هیچکدوم قبول نکردن هرکی یه دلیل آورد الان میگن ای کاش ما از تو عبرت گرفته بودیم .....اگه اصلاااا نتونی کلاسِ حضوری بری پس دی وی دی خوبه نسبتا ....نظام قدیمی؟؟
خب خیلی سبزو نشرالگو خییلی خوبه ...یکی از بچه ها تو کلاس ما زیستشو فقط با همینا ۸۰ زد ....کتاب موج آزمون نشر الگو که یه جمع بندیه کلیه رو بگیر ....سرِخود کتاب دی وی دی همه ی فصل هاروهم داره ...خود اشکان هاشمی نویسنده ی نشرالگو قسم میخورد که همینا کافیه شماها فقط تلاشتونو زیاد کنین ...فک کنم کلا کتابش و دی وی دیاش صد وخورده ای دربیاد از لحاظ قیمت عزیزم.