الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاق همین چند روز قبل با یکی از دوستام که وی ای پی رفته بود صحبت میکردم
میگفت هیچی نفهمیدم 😐
فقط برا اینکه اومده بودن دیدنم خوشگل بود😑
به نظرم ارزش نداره اصلا
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وی ای پی رو برا چی میخواهی ؟بستگی داره قصدت چی باشه اونوقت معلوم میشه ارزش داره یا نه
کلا خواستم از تجربیات استفاده کنم ببینم vip بگیرم راحتترم با اینکه ۱ میلیون با خصوصی تفاوت داره،vip بیمارستان من امکاناتش اینه که دوتا اتاق تو در تو هست یه اتاق مبله واسه مهمان و یه اتاق برای بیمار و همراهش ،ساعت خاصی واسه ملاقات نداره و اما خصوصی یه اتاق یک تخته با یک مبل تاشو برای همراه البته پرستار گفت چون بیمارستان خصوصی هست واسه وقت ملاقات زیاد سخت نمیکیرن
گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
من بعد سقط یه شب موندم ولی اصلا نفهمیدم کجام از بس حالم بد بود .شوهرم اتاق خصوصی گرفته بود که بتونه شب بمونه پیشم شما اگه کسی داری از خانما که بتونه بمونه پیشت خرج الکی نکن