2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

147 بازدید | 22 پست

سلام بچه‌ها یه سوال‌داشتم.من‌ رابطه داشتم یه بار تو اول اذر بعدش‌اورژانسی‌خوردم دیگه رابطه ی پرخطر نداشتیم یک روز قبل از‌موعدمم‌پریود شدم چند روز قبل و‌بعدش لکه داشتم‌الان که تو دوران تخمک گذاریم خیلی اعصابم داغونه گرسنگی امونم و بریده ادرار زیااد دیوونم کرده سینمم یکم حساس شده.به‌نظرتون بخاطر تخمک گذاریه؟؟من‌همش میترسم نکنه بارداری باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس باردار نیستی دیگه...

وای‌خیلی میترسم ازاین وضعیتم.من قبلا مشکل‌تخمدان و عفونت و اینا داشتم تازه درمان شده.قبلا اصلا تو‌دوران تخمک گذاری اینجوری نشدم.میترسم بارداری باشه 

وای‌خیلی میترسم ازاین وضعیتم.من قبلا مشکل‌تخمدان و عفونت و اینا داشتم تازه درمان شده.قبلا اصلا تو‌دو ...

عوارض دارویی نیست ؟ داروی خاصی نمیخوری؟

چرا می ترسی از بارداری؟

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
عوارض دارویی نیست ؟ داروی خاصی نمیخوری؟ چرا می ترسی از بارداری؟

داوهام تازه تموم شده.خیلی زوده هنوز یکسال نشده ازدواج کردم.تودوران عقد هم باکره بودم این استرس بارداری رو‌ داشتم الانم اینجوریم.

داوهام تازه تموم شده.خیلی زوده هنوز یکسال نشده ازدواج کردم.تودوران عقد هم باکره بودم این استرس باردا ...

خب به نظرم بهترین کار اینه که کاملاااا ریلکس باشی

شاید فوبیای بارداری داری و باعث استرس شده.که استرس هم باعث حال بهم زیخته ی الانت شده

بعدشم فکر کن اگر باردار باشی خدا خواسته و مطمئن باش یه لذت ناب رو تجربه خواهی کرد😊

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
خب به نظرم بهترین کار اینه که کاملاااا ریلکس باشی شاید فوبیای بارداری داری و باعث استرس شده.که استر ...

خدانکنه‌باشه.ولی‌حتی‌اگه رابطه هم نداشته باشم اینجوری بشم میگم بارداریه خیلی وضعه بدی‌دارم 

خدانکنه‌باشه.ولی‌حتی‌اگه رابطه هم نداشته باشم اینجوری بشم میگم بارداریه خیلی وضعه بدی‌دارم 

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری نفعه

مواظب سلامتی خودت باش.با خودت اینجوری نکن.

استرس و ناراحتی تاثیر بدی روی بدن داره....

باردار نیسی الکی نترس

دوس دارم این ترس و‌برطرف‌ کنم نمیدونم چجوری‌خودمم مطمئنم‌نیستم ولی ته دلم میلرزه بی بی زدم منفی‌شد.باهر رابطمون‌این ترس بیاد‌تو‌دلم یعنی‌رابطه رو‌براش خیلی تلخ کردم نمیدونم چیکارکنم

درحال حاضر واسه خودت که خیالت راحت بشه آز بده. اگه واقعا بچه نمیخوای خوب یا کاندوم یا قرص استفاده کن روزهای نزدیک تخمک گذاریتم اصلا داخل نریزه حتی اگه کاندوم زده. 

خدا تو بزرگی.