2777
2789

نه زياد نيس ولي لب مرزه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم 35 سالشه فشارش 13 هست حالت تهوع هم داره

همسرمنم همین سن هست و 14 هست وباقرص (البته قرص فشارنیس) تحت نظر دکتر روی 13 فشارش اومده .

همسرشما اگر سابقه خانوادگی اینا داره یا یکدفعه ای فشارش  بالا رفته حتمابره دکتر تا علتش بررسی بشه واگرنیاز باشه قرص بهش میده

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
همسرمنم همین سن هست و 14 هست وباقرص (البته قرص فشارنیس) تحت نظر دکتر روی 13 فشارش اومده . همسرشم ...

حقیتش قبول نمیکنه بره دکتر .فقط رفته اورژانس ک تو روستامون هست ازش تعهد گرفتن ک ..فردا روز هزار اتفاق ووووو خدای نکرده مشکلی باشه  .خودش مسعوله...منم فقط یه کم آبغوره بهش دادم نمی دونم خطرناک یا نه

حقیتش قبول نمیکنه بره دکتر .فقط رفته اورژانس ک تو روستامون هست ازش تعهد گرفتن ک ..فردا روز هزار اتفا ...

اگر چند دفعه فشارش تو دوسه هفته متوالی بگیره وهردفعه 13 باشه ..بهتره بره دکتر وگرنه اگر همون یباربوده چیز خاصی نیست.

نمک وکنترل کن تو غذا میوه مصرفش خیلی کم باشه اگر دایم فشارش 13 هست.. که بالاترنره.

ابغوره هم خوبه 

چای قرمز 

فعالیت بدنی 

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

فشار 13 و 14 میشه لب مرز. البته موقع خستگی اصلا نباید فشار رو بگیرن چون بالا هست. من فشارم همیشه 11 هست اما تا بحال دو بار 13 و 14 رفته تازه دیاستولیکم هم 10 بوده. دفعه اولش بخاطر این بود که خیلی زیاد چای خوردم.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

فشار خون مهمه خدایی نکرده میتونه بیانگر مشکل قلبی عروقی یا کلیوی باشه 

من فشار خون دارم و مشکل کلیوی

فشار خون 12 روی 8 نرمال از 13 به بالا دیگه میره محدوده خطر

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕