2777
2789

سلام خانوما 

س ساله با یکی دوستم و قصدمون ازدواجه و خانواده در جریانن و فقط بخاطر مخالفت بابامه ک مجبوریم صبر کنیم و تا راضی بشه...

۱۷سالمه و وقتی عاشقش شدم خیلی خیلی کم سن بودم هرچند الانم هستم 

از ته دل دوسش دارم و انقدی بهش وابستم ک اگ چن ساعت قهر کنیم گریه میکنم و حالم بد میشه

اخلاقای بد زیاد دارم و بماند ک هر دومون زیادی حساسیم و بهم گیر میدیم و خیلی نسبت بهم پر توقع هستیم😞

ی مدته دیگ عین قبل نیس اصلا دیگ ناراحتیم براش مهم نیس و دوریم اذیتش نمیکنه هرچند میدونم بخاطر اخلاقای خودمه 

خیلییی خودمو جلوش کوچیک کردم😔

همین امشب دعوامون شد با اینکه من مقصر نبودم اما وقتی پیام دادم جوابمو نداد زنگش زدم اشغال کرد و جوابی برای پیامم نیومد😔😔

توروخدا کمکم کنید و باهام حرف بزنید قوی بشم از این عذاب وجدان و کمبود اعتماد ب نفسی ک دارم متنفرم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشو ساده بگم هیچ از زندگی و ازدواج و عشق نمیفهمی .۱۷ سالگی منم نمیفهمیدم تو این سن تو بگو سر سوزن... ولی خیلی هم عاشق بودم و فک میکردم میفهمم فک میکردم لیلی قصه هام اصلا... وا بده فقط. درستو بخون لطفا

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

اي بابا بهار جون نكن اينكارو

من خودم با يكي ٧ساله دوستم خانواده ها ميدونن خيلي ام با هم خوبيم اما ازدواج نكرديم بخدا ازدواج مسئوليتش زياده توام سنت واسه ازدواج كمه

اينم بدون گير دادن الكي آدمارو از هم دور ميكنه و توجه زيادي ام باعث ميشه طرف مقابل جو گير شه

خیلی برای رابطه عاطفی بچه ای؛و اینکه حتما پدرت هم دلیلی برا مخالفت داره؛ در کل بنظرم سعی کن از مشاوره های دکتر علیرضا شیری استفاده کنی؛بنظرم واقعا خیلی عالی روابط و رفتارا رو تحلیل میکنه؛ما تو دل رابطه ات نیستیم بدونیم چجوری باید کمکت کنیم

من فقط میتونم بگم ازدواج تو این سن اشتباه محضِ

پسرا زمان که میگذره یکم بزرگ‌تر میشن دوست دارن شیطنت کنن نه اینکه متعهد بشن از اول

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!