negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 عنوان بانوی عمارت شازده مرد؟؟ 644 بازدید | 45 پست وای به نظرتون شازده مرد؟چی شدد چی میشه ب نظرتون اخرش زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 1397/10/05 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 داشتم ميومدم منم همين تاپيكو بزنمم 😂😂😂 زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت
ninijig عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1626 منو که عصبی کرد این قسمتش 😐😒تقصیر فخری بود که رفت به همه گفت کاری ک میخاستن بکنن رو . عمو مشتی هم اومد رید توش ! ببخشید البته. اه 😒 چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 نههه نمرده زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت
negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 اییییی اگه بمیرع خیلی بی مزه میشع زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت
پارسا_عزیز_مامان2 عضویت: 1391/10/14 تعداد پست: 1883 عین فیلم تنهایی لیلا باید با توجه به اسمش متوجه می شدم که شوهر میمیره اه اعصاب ملت و با فیلم هاشون به هم می ریزن یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛ بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...
negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 به نظرم شازده رو تبعید میکنن بچه فخری ب دنیا میاد بعدش شازده پیداش میشع زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت
ninijig عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1626 بچه ها حضرت والا همون جهانبخش پسرعموی شازدس. من همون اول میدونستم این مشکوکه و همون حضرت والاس 😐 چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 بچه ها حضرت والا همون جهانبخش پسرعموی شازدس. من همون اول میدونستم این مشکوکه و همون حضر ... ن مگه نشونش داد؟ زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت
ninijig عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1626 ن مگه نشونش داد؟ نشون نداد ولی مشخص بود. مطمعنم همونه. چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
negiiin_m مدیر استارتر عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 312 نشون نداد ولی مشخص بود. مطمعنم همونه. مامان منم میگه😂 زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود که خودت خوب توانی بکنی حال خودت
ninijig عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1626 مامان منم میگه😂 لایک واسه مامانت 😂 چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
پارسا_عزیز_مامان2 عضویت: 1391/10/14 تعداد پست: 1883 حضرت والا همون شاهه ؟ یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛ بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...