2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست

190 بازدید | 17 پست

من دو ساله تو عقدم شوهرم تازه رفته سربازی . میخواستیم تو آذر مراسم بگیریم ولی مادر بزرگ شوهرم فوت کرد و مراسم کنسل شد حالا اینا به کنار .شوهرم دو روز قبل ، قبل از اینکه وارد پادگان بشه باهاش تماس گرفتم گفت تا یک هفته اجازه ندارم زنگ بزنم ولی دیروز به مامانش زنگ زده بوده و صحبت کرده باهاشون و مامانش به من گفت که شوهرم زنگ زده و... البته با کارت تلفن دوستش زنگ زده و نمیتونسته زیاد صحبت کنه 

حالا من واقعا نمیتونم خودمو آروم کنم که چرا به من زنگ نزده و واقعا ناراحتم از دستش 

حالا خانوما بگین چجوری خودمو آروم کنم و چه سیاستی به خرج بدم که وابستگی شوهرم از مادرش کم بشه؟؟ شوهرم تک پسره و وابسته س به مادرش

گاهی ،،،ایجاد تغییر و رسیدن روزهای خوب مستلزم تجربه های تلخ است...☺

همین سربازی رفتن

ناخودآگاه روی وابستگی آدمها اثر میذاره و کمترش می کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن اویل ازدواجمون ازسرکاراول میرفت خونه اونابعدمیومدخونه خودمون همینطورمادرشوهرم روزی چندبارمیومدیازنگ میزدخونمون روبه روشون بودالان یکم فاصله گرفتیم کم شده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه بار روز مادر شوهرم جلو من رفت واسه مامانش انگشتر خرید منم عقد یودم عین شفتالو وا رفتم ولی الان فکرش و میکنم میبینم خودش یه منطقی پشت این کارش داشته.

شما هم فکر کن حتما تو اون شرایط لازم بوده به مادرش زنگ بزنه شاید کار خاصی داشته باید به اونا میگفتن.

lets go
خب مادرشه  از مادر عزیزتر بهش حق بده خب

وا شما خودت شوهر نداری؟

دوست نداری از حالش با خبر باشی؟

سلام دوست عزیزبجای اینکه وابستگی ایشونو ب مادرش کم کنین جای خودتونو تو دلش محکمتر کنین چون علاقه ب مادر و عشق ب همسر هیچ مُنافاتی باهم نداره

مادرروی سرآدم وهمسر درقلب وآغوش آدم جا داره

موفق باشی

چرا دارم ولی چه اشکالی داره پسر به مادرش زنگ بزنه

اشکال نداره ولی میتونس با منم تماس بگیره

به هیچ وجه حساسیت نشون نده واسه همه متفاوته,یه نفررفته بودواسه مادرش سرویس خریده بودزنش ناراحت شدپسره گفته بودحالاکه اینجوریه خودت میبری سرویساروبهش میدی

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏