عع اره پس منم هی میگم پس میده پس میده شوهرم میگ ن تو بد بستی این تاپیکو بش نشون میدم
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
من مای بی بی میذارم هر وقت پی پی بکنه باید تمام لباساشو بشورم همون موقع خب پوشک نبندم کمتر دلم میسوزه. همش زیر سینه ام شسر میخوره پی پی میکنه با شدت و پس میده. سه ماهش تموم شد دیروز
کیفیت مای بی بی پایین اومده تازگیا زیاد پس میده . اما من از همه موارد بارلی و مرسی رو ترجیح میدم قیمتشون هم به نسبت مناسبتره و قالبشون بزرگتره مثلا ۴ مرسی و بارلی اندازه ۵ مای بی بی و مولفیکسه، هم کیفیتشون خوبه و تغییر نکرده تو این مدتی که من استفاده میکنم.
من مای بی بی میذارم هر وقت پی پی بکنه باید تمام لباساشو بشورم همون موقع خب پوشک نبندم کمتر دلم میسوز ...
خی بد میبندی لابد. پسر منم هشت ماهشه دو روز یبار پیپی زیاد میکنه اصلا نمیزنه بیرون.
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد